بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سر بچه دومم چون اورژانسی شدم نتونستم خون بند نافشو ذخیره کنم. بچه اول هم اصلا نمی دونستم. میگن خون بند ناف در درمان خیلی از بیماری های صعب العلاج یا لاعلاج موثره. مثل سرطان های خون و ...
برا درمان خیلی بیماری های صعب العلاج قابل استفاده است. مثل ی بیمه سلامتی میمونه که تو کشورهای پیشرفته هم هست. تو ایران رویان انجام میده و باید ماه نهم ثبت نام کنی تا موقع زایمان بیان و نمونه خون بند ناف نوزاد رو جمع بکنن و سلول های بنیادیش رو ذخیره کنن. من نتونستم متاسفانه
هیچی سر بچه دومم چون اورژانسی شدم نتونستم خون بند نافشو ذخیره کنم. بچه اول هم اصلا نمی دونستم. میگن ...
خون نیست نگه داری خوده بنده نافه ب دلیل وجود سلول های بنیادی درونش اون بچه هرمشکلی تواینده بگیره درمان میشه توسط همون بند ناف ولی هزینه نگه داریش ملیاردی هست ب همین راحتی ها هرکی از پسش برنمیاد ک
خون نیست نگه داری خوده بنده نافه ب دلیل وجود سلول های بنیادی درونش اون بچه هرمشکلی تواینده بگیره درم ...
نه عزیزم. اتفاقا هزینش زیاد نیست. 3.5 میلیون فقط. و سالی هم 150 هزار تومن فک کنم یعنی ماهی کمتر از ماهی 15 هزار تومن. خواهرم واسه بچش انجام داد خدا رو شکر
هیچی سر بچه دومم چون اورژانسی شدم نتونستم خون بند نافشو ذخیره کنم. بچه اول هم اصلا نمی دونستم. میگن ...
منم سر بچه اولم ، روزی که قرار بود برم واسه آزمایش، کیسه آیم پاره شد و بچم دنیا اومد. واسه دومی هم اونقدر شوهرم پشت گوش انداخت و امروز فردا کرد با وجود اینکه میدونست من زایمان زودرس دارم و هر آن ممکنه بچه بدنیا بیاد، تا بچم بدنیا اومد☹️
«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
یکی از فامیلای مادرم خیلی پول دارن از قضا شوهرشم دکتر ازمایشگاهه ب مامانم گفته بود نتونستن این کارو بکنن بخاطر هرینش!!! از چند نفر دیگم شنیده بودم هزینش خیلی زیاده اگ میدونستم اینقده واسه دخترم ذخیره میکردم