2777
2789
عنوان

خانم و اقایونی که متاهلن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از صفرم پایین تر بودیم 😅 پشتوانه‌ هم هیچی نداره همسرم 

پول جهیزیه مو نصف نصف کردم .نصفشو خونه گرفتیم شریکی با همسرم نصفشو وسیله 

اول زندگی وسیله هامون کامل‌نبود.حتی وسیله های بزرگ مثل ماشین لباسشویی و تلویزیون نخریدیم.

ولی الان شکر خدا دوسال از شروع زندگیمون میگذره 

هم خونه داریم هم وسایلمونو کامل کردیم 

الانم منتظر نی نی هستیم و انشالله 

اگه بتونیم تا به دنیا اومدن بچه ماشین هم میگیریم.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

از صفر شروع کردن زندگی تو این وضعیت اقتصادی منطقی نیست.

یا باید آقا داشته باشه یا خانوم.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

تو  این دوره زمونه واقعا حماقته که احساسی ادم تصمیم بگیره و فک کنه پول مهم نیس...اتفاقا هر کاری رو بخوای انجام بدی پول نیاز داری و محبت و احساسات اونجا بدردت نمیخوره...منظور من این نیس از اول بسم الله بهترین خونه و ماشین رو داشته باشین ولی لااقل اقا یه شغل معقول داشته باشه و بتونن یه خونه خوب اجاره کنن و خرجیشون رو محتاج اینو اون نباشن

صفر نبود.. اما خب خیلی چیزا کم داشتیم و اینکه خانواده شوهرم نمیتونستن ساپورت کنن با این شرایط موندم چون همو دوس داشتیم.....

البته من پشتم ب خانوادم گرم بود  میدونستم هیچ وقت سختی نمیکشمو فقیر نمیشم هرچند ورق برگشت بدون کمک اونام خودمون همه چی رو ساختبم....

❣روز ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد❣
تو  این دوره زمونه واقعا حماقته که احساسی ادم تصمیم بگیره و فک کنه پول مهم نیس...اتفاقا هر کاری ...

شغل داره ولی ثابت نیست بخاطر کرونا مشکل پیش امده براش ولی کرونا نبود درامدش خوب بود دو ماهی خوب کار کرد که کرونا امد ولی خب پس اندازشم فقط پنج تومنه

انشالله تا اخر دنیا خوشبخت و سلامت باشین 

خیلی ممنون 🌹شمام همینطور 🌹

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان