دکتر گف روزی ی دونه قرص آگنوگل بخور.ی هفته اس از این قرص هرشب ی دونه میخورم امادیشب فراموش کردم .امشب باید دوتا بخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
معمولا دکترا میگن اگه سر ساعت قرص تون رو فراموش کردید اگه زمان زیادی ازش نگذشته بخورید وگرنه در وعده بعدیش دوزش رو زیاد نکنید وبیخیال وعده ای که فراموش کرده اید بشید.
خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
معمولا میگن دوز دارو رو تغییر ندین, اگه یادت رفته همون روزی یه دونه بخور, نمیخواد ۲ تا بخوری بازم ب ...
آخه دستور مصرفش مث قرص ضد بارداریه.از روز پنجم قاعدگی شروع میکنی تابیستو یک شب میخوری هفت روز استراحت و بعد از اون مجددا شروع میکنی ب خوردن.فک کردم اگ ی نوبت فراموش بش مث قرص پیشگیری دوتا ی جابخوری