2777
2789
عنوان

پارگي كيسه اب در هفته 20 و هفته 15

| مشاهده متن کامل بحث + 16839 بازدید | 82 پست
نه. حجم اب مشخص میشه، اگه کم باشه باید ازمایش کنن ببینن نشت اب داری و یا دلیلش چیز دیگه ایه. 

مرسی از راهنماییت گلم امیدوارم بهترینا نصیبت بشه و هر چی دوست داری همون شه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مرسی مهربونم چون شهرمون وضعیت قرمزه فقطم یه بیمارستان داره وحشت دارم برم اونجا ممنون از راهنماییت

چند برگ دستما كاغذي بذاريد... سرفه كنين..ب متمايل ب زرد نبايد بياد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بی رنگه ها.مایع جنین بی رنگه.‌‌مال من کاملا بی رنگ بود. اکه زرد باشه، عفونت هم هس

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

باشه حتما حتما امتحان میکنم اونجور باشه شمبه بدون وقت قبلی میرم پیش دکتر ممنون

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مرسی مهربونم چون شهرمون وضعیت قرمزه فقطم یه بیمارستان داره وحشت دارم برم اونجا ممنون از راهنماییت

یه کارم یه خانومه تو سایت بهم گفت ک من اصلا وقت نکردم. دیگه رفتم و بستری شدم. گفت اول برو دستشویی ادرار کن و کامل خشک کن و لباس زیر عوض کن و.... بعد راه برو و سرفه و .. ببین بازم مرطوب میشه یا نه. اگه بازم دفع اب داشتی، یعنی مایع جنینه. دیگه نمیدونم جقد درسته

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
یه کارم یه خانومه تو سایت بهم گفت ک من اصلا وقت نکردم. دیگه رفتم و بستری شدم. گفت اول برو دستشویی اد ...

مرسی عزیزم حتما اینارو امتحان میکنم حتمنه حتمن اگه اونجور باشه شمبه بدون وقت قبلی میرم دکترم

اقوامي دوستي نداشتيد ك اين مشكل داشته باشه و با سركلاژ رفع شده باشه؟؟

@تسسسنییییم  

این بنده خدا.پارسال اولی رو بخاطر پارگی کیسه آب تو 24 هفته از دست داد.الآن دومی رو به دنیا آورده تو 37 هفته

من چند نفر دیگه رو هم تو نی نی سایت دیدم که اولی رو بخاطر پارگی کیسه آب از دست دادن ولی بچه دوم و حتی سوم رو صحیح و سالم به دنیا آوردم.اسم کاربریهاشون رو هم دارم اگه بخای.یه لیست هم از کارایی که تو بارداری دوم انجام دادن برای خودم یادداشت کردم.همه رو با هم جمع بزنی اینا میشن: سرکلاژ(البته بعضیاشون)_استراحت_رقیق کننده خون مثل آسپرین هپارین .شیاف یا آمپول پروژسترون یا پرولوتون

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
اتفاقا بی رنگه ها.مایع جنین بی رنگه.‌‌مال من کاملا بی رنگ بود. اکه زرد باشه، عفونت هم هس

مال من 23 هفته بود.کاملا بی رنگ نبود و یه ذره به زردی میزد.چون جنین تو کیسه آب ،ادرار میکنه.

@تسسسنییییم     این بنده خدا.پارسال اولی رو بخاطر پارگی کیسه آب تو 24 هفته از دست داد.ال ...

استراحت خیلی مهمه... من ۱۰ روز زودتر از وقتی که دکتر برای سزارین تعیین کرده بود، زایمان کردم، دلیلشم این بود که دیگه بیخیال استراحت شده بودم، سوار ماشین میشدم، راه میرفتم و دیگه از هیچکار، ترسی نداشتم... حتما حتما استراحتو جدی بگیرید

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
استراحت خیلی مهمه... من ۱۰ روز زودتر از وقتی که دکتر برای سزارین تعیین کرده بود، زایمان کردم، دلیلشم ...

من بعد از زایمانم کلی خودم رو با کار خونه خفه کردم.فرشا و پرده ها رو شستم.ماشین ظرفشویی خریدیم برای بارداریم که ظرف نشورم و کلی آشپزخونه رو به مرتب کردم.کلی پیاز داغ درست کردم و گذاشتم فریزر.شوید و نعناع و جعفری خشک کردم.یه خورده لباس خریدیم و کلی مواد شوینده و شامپو و صابون و ... . خلاصه اینکه سعی کردم کارای خونه رو انجام بدم تا تو بارداری بیشتر بتونم استراحت کنم.خدا کنه زود باردار بشم و مثل قبلی 8 ماه طول نکشه.

من بعد از زایمانم کلی خودم رو با کار خونه خفه کردم.فرشا و پرده ها رو شستم.ماشین ظرفشویی خریدیم برای ...

ان شاالله که زود باردار بشید... اونوقت به هیییچ عنوان کار خونه انجام ندین... کار خونه مهم نیست

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ان شاالله که زود باردار بشید... اونوقت به هیییچ عنوان کار خونه انجام ندین... کار خونه مهم نیست

ان شاءالله