2777
2789

منوبلایک پلیز

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

پوشک بچه

و برای خودت گلم

پستونک

شیرخشک

قنداق فرنگی

پتوی نازک

دستکش و جوراب نازک

دو دست لباس تمیز

کمپوت و آبمیوه

فلاکس چای

مقداری تنقلات که ضعف نکنی

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشک بچه و برای خودت گلم پستونک شیرخشک قنداق فرنگی پتوی نازک دستکش و جوراب نازک دو دست لباس ت ...

و همچنین شیشه شیر گلم

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌

آخی 😢 ایشالا به سلامتی بغلش کنی 🌸 کاش قسمت منم بشه

حتما با خودت لوازم آرایشی برسی کرمی چیزی ببر ، لباس زیر چند تا ، خوراکی برای خودت ببر و نصکافه ... اگه سزارین میکنی 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
چقدر از این تاپیکا خوشم میاد

آدم ذوق می‌کنه نی نی بیاره

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
به سلامتی.بیمارستان خصوصی اگه بری که خودشون میدن.وگرنه دو دست لباس کامل.پوشک.ناف بند .پتوی نازک.خشک ...

من سزارینم بازم پوشک بزرگ میخوام؟

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....
آخرشهریور

اخی عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی برا منم دعا کن 

بیمارستان خصوصی خودش همه چی میده ولی خوب شیشه شیر شیرخشک پستونک لباس پوشک

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗