2777
2789
عنوان

بچه ها 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست
دوستت چه تصمیمی داره میخواد دوباره برگرده خونه اون حیوون؟؟ مثلا اگه بهش گفت بزن شبکه یک نزد حتما میخ ...

اصلا با هم صحبت نکردیم فقط بهم پیامک داده این اتفاق واسش افتاده میترسمم بهش زنگ بزنم یه وقت شوهرش کنارش باشه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جدا شه  بابا این دیگه چه آدمیه😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اصلا با هم صحبت نکردیم فقط بهم پیامک داده این اتفاق واسش افتاده میترسمم بهش زنگ بزنم یه وقت شوهرش کن ...

بابا مردم از زنشون خیانت میبینن دست به همچین وحشی بازی نمیزنن اونوقت این کثافت زنشو با ماشین زیر گرفته 

تو نخ ما نباش گره میخوری
جدی میگی  میخاد با این روانی زندگی کنه  یا ابوالفضل   آدم زنشو با ماشین بزنه فاجعه ...

من میخوام بهش زنگ بزنم فردا ولی از شوهرش میترسم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
بابا مردم از زنشون خیانت میبینن دست به همچین وحشی بازی نمیزنن اونوقت این کثافت زنشو با ماشین زیر گرف ...

اون بی همه چیز حتی ازش نپرسیده کجا رفته بودی 😢😢😢😢😢

تا بچه نداره طلاق بگیره 

والله این فردا بچه رو میزنه 

یا میکشه 

اگه واقعا دوستشی بگو طلاق بگیره 

هرچی میخام تصور کنم چقدر آدم باید قسی القلب باشه همسرشو با ماشین بزنه 

بی غیرت بی شرف 

مگه خیانت کرده بهت 

بره پزشک قانونی به مامانش نمیگه به برادر خواهر بگه 

کار شوهرش بد بود ولی دوستتم اشتباه کرده...کلا میگن زن بی اذن شوهر از خونخ بیرون بره تا برگرده فرشته ...

گلم خونه مادرش رفته بوده 

تا بچه نداره طلاق بگیره  والله این فردا بچه رو میزنه  یا میکشه  اگه واقعا دوستشی ب ...

میخوام فردا بهش بگم تصمیم جدی بگیره چون با روحیاتش آشنایی دارم میدونم آدمی نیست که با حرف زور کنار بیاد 

زنگ بزن اورژانس اجتماعی  آدرس خونشونو بده  رفته بیمارستان گفته چیجوری شکسته

می ترسم شوهرش میفهمه بعدا برام دردسر میشه گفته از روی چهار پایه خوردم زمین شوهرم سر رسیده منو آورده اینجا 

والا نمیشه توی زندگی کسی دخالت کرد ولی من باشم اینو مچاله میکنم میندازم سطل آشغال 

شوهرمم میگه تو سعی نکن تحریکش کنی و دخالت کنی بذار خودش تصمیم بگیره