2777
2789
درمورد جازی نوشته بودیخب چزارشوهرت بخاطر پشت جاری حرف زدنت طلاقت بدهچقدر بی ظرفیت

من اونیکی شماره ام نزدیک ۳۰۰ تاپیک دارم الان چهار ساله از اون تاپیک هام تو این شماره ام میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه شماره دیگ دارم اونجا مشکلاتمو نوشتم سر این از همسرم جدا شدم تروخدا کمکم کنین اونارو من کلا پاک ...

تاپیک های خصوصی رو میتونید روزهای زوج پاک کنید.کل تاپیک ها حذف نمیشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

من اونیکی شماره ام نزدیک ۳۰۰ تاپیک دارم الان چهار ساله از اون تاپیک هام تو این شماره ام میگذره

میگم شوهرت انقدر دنبال بهونه بود طلاقت بده .شایدم خیلب حرف خانواده ش و زن داداشش روش تاثیز میزاره

خب میگفتی اونموقع از روی عصبانیت اونارو نوشتم

@niniyar‍ میشه لطفا مشکل این خانم رو پیگیری کنید؟ طرف زندگیش از هم پاشیده سر سایت شماها

کاربران گرامی باید قبل از ثبت نام قوانین سایت رو مطالعه کنن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

تاپیک های خصوصی رو میتونید روزهای زوج پاک کنید.کل تاپیک ها حذف نمیشه

ولی من ابروم رفته بچمو سر سایت شما نمیتونم ببینم بدبخت شدم سر این سایت حداقل یه هشداری چیزی بدین که ادم نیاد همه چیو اینجا بریزه یا هم یه کمکی کنین حداقل هر روز یه تاپیک پاک کنین یا اسمو بتونیم تغییر بدیم

میگم شوهرت انقدر دنبال بهونه بود طلاقت بده .شایدم خیلب حرف خانواده ش و زن داداشش روش تاثیز میزارهخب ...

من این شمارم نه عزیزم من یه شماره دبگ دارم یجیزای دیگ نوشتم

ولی من ابروم رفته بچمو سر سایت شما نمیتونم ببینم بدبخت شدم سر این سایت حداقل یه هشداری چیزی بدین که ...

بارها و بارها نی نی یارها گفتن که عکس و یا اطلاعات شخصی خودتون رو به اشتراک نزارید.مسئولیتش به عهده سایت نیست

کاربران گرامی باید قبل از ثبت نام قوانین سایت رو مطالعه کنن

همین؟؟ همه یکی یکی داره زندگیاشون از هم میپاشه همین فقط؟؟ چرا پیگیری نمیکنین حذف تاپیک خودمون انجام بدیم یا تغییر اسم 

بارها و بارها نی نی یارها گفتن که عکس و یا اطلاعات شخصی خودتون رو به اشتراک نزارید.مسئولیتش به عهده ...

به من کسی نگفته جایی هم ندیدم ولی این دلیل نمیشه که نتونیم اسم عوض کنیم یا تاپیک پاک کنیم من این تو فکر خودکشی کردنم بجای کمک اومدین اینارو میگین