این وضعیت نینی سایته که سر تاپیک هام از همسرم جدا شدم ابرو رفته چرا چون اینجا بی در و پیکره یکی نیست کمک کنه ولی زود تو همون ثانیه میان تاپیکم که از نینی سایت بد گفتم میان میپاکن من بدبخت از بچه کوچیکم سر این تاپیک هام جدا شدم نمیزارن ببینمش چرا هیشکی کمکم نمیکنه برم خودمو بکشم؟؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
@niniyar میشه لطفا مشکل این خانم رو پیگیری کنید؟ طرف زندگیش از هم پاشیده سر سایت شماها
کاربران گرامی باید قبل از ثبت نام قوانین سایت رو مطالعه کنن
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
ولی من ابروم رفته بچمو سر سایت شما نمیتونم ببینم بدبخت شدم سر این سایت حداقل یه هشداری چیزی بدین که ادم نیاد همه چیو اینجا بریزه یا هم یه کمکی کنین حداقل هر روز یه تاپیک پاک کنین یا اسمو بتونیم تغییر بدیم
ولی من ابروم رفته بچمو سر سایت شما نمیتونم ببینم بدبخت شدم سر این سایت حداقل یه هشداری چیزی بدین که ...
بارها و بارها نی نی یارها گفتن که عکس و یا اطلاعات شخصی خودتون رو به اشتراک نزارید.مسئولیتش به عهده سایت نیست