شوهر دوستم گفته تا یکی دو ماه بعد ازدواجمون دوست ندارم تنهایی بری جایی دیرو که تازه سه هفته میگذشته این دیده شوهرش سر کاره رفته خونه مادرش نگو شوهرش زودتر از همیشه برگشته و اینو در حال برگشت میبینه و با ماشین میزنه بهش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 پاش شکسته خدا ما زن ها رو چه بی پناه افریدی 😢 لعنت به هر چی ظالم هست
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
به دوستت بگو چجوری با این آدم روانی زندگی میکنه 😟😟
.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه
خاک تو سر اون شوهر شکاکش البته بیشتر مردا اولش حساسن ولی نه دیگه اینقدر که بزنن پای زنشونو بشکونن این حتما فک کرده زنش بهش خیانت کرده وشدیدا مریضه شوهره
در کل کسیکه پای زنشو میشکونه اول زندگی کم کم ممکنه قاتل بشه پس باید دوستت قهر کنه و جدی برخورد کنه تا به غلط کردم نیفتاده و تعهد نگرفته از شوهره برنگرده خونش چون هرچی بیشتر شل بگیره مرد بیشتر پررو میشه