2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری خوب

181 بازدید | 30 پست

سلام دوستان ی قرص جلوگیری خوب میخوام استفاده کنم

دکترم حقیقتا میترسم برم تو این کرونا

شما چی استفاده کردین و راضی بودین؟بنظراون قرصی هست که عوارضش کمتر باشه نسبت به بقیه؟من الان روز ششم پریودمم امروز میخوام شروع کنم

قرص نخور عوارض داره  

طبیعی جلوگیری کنید.یا کاندوم

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص نخورید..دستگاه بزارید.طبیعی جلوگیری کنید..من چهارساله یادم نمیاد یک.دونه قرص خورده باشم

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
چجوری باید استفاده کرد؟

شبی یه دونه باید بخوری سعی کنی ساعتاشم هرشب یه جور باشه مثلا هرشب ساعت یازده 

یه دونه هم نباید فراموش بشه تا کل بسته تموم بشه بعد نمیخوری تا پریود بیاد و دوباره از روز پنجم پریود بسته بعدیو شروع میکنی

ولی ببین در کل همه قرصا عوارض دارنا

طبیعی و کاندو.م مطمئن نیست اخه

کاندوم که خیلی مطمئنه..حتی مطمئن تر از قرص