2777
2789
عنوان

بورس و فروختن طلا

655 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من یکماه پیش اندازه۶۲ میلیون طلا فروختم گذاشتم تو بورس و تا الان حدود شیش هفت میلیون سود کردم ک اگه این اوخر وضعییت بورس ناجور نبود خیلی بیشتر سود میکردم، ب هر حال قرار شد ب کسی نگم ولی الان داشتم با ابجیم حرف میزدم و بهش گفتم خیلی ناراحت شد و‌گفت کارم درست نبوده حیف بوده طلاهام و این حرفا،خودم الان خیلی پشیمون شد و سردرد گرفتم ب نظر شما هم کارم اشتباه بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طلا نمیفروختی با توجه به نوسان قیمت طلا چقدر سود میکردی ؟ چند گرم طلا فروختی ؟الان با سودت میتونی همون مقدار طلا رو دوباره بخری ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بورس مگه فقط سود؟؟؟؟وقتی سهام یه شرکت میخری یعنی خودتو تو سودو ضررش سهیم کردی اگه تحمل ضررکردن ندارین وارد بورس نشین ...طلا امن ترین سرمایه گذاری

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕