من کلاس بوکس میرفتم بیشتر برا بدنسازیش ولی حرفه ای نبودم
بعد به همه خواستگارام میگفتم همه شون فرار می کردن😂😂😂
چه کیس های خوبی رو پروندم😁😁😁
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
رابطه با يه پسري که ادعاي عاشقيش منو کور کرد و باعث شد نسبت به همه بدبين شم بعد دو سال فهميدم بهم خيانت ميکنه . جالب اينه بعد اينکه فهميد من فهميدم اصلا نخواست از دلم دربياره يا ناراحت بشه از تموم شدن رابطمون😩
گول خوردن و اینکه یک یا دوروز با مرد نامزد دار که اصلا نمیدونستم نامزد دارههه*حرف زدم البته فقط حرفامون جنبه شوخی داشت و بعدا فهمیدم و ناراحت شدم ک اون اقا مریض بود و نگفت
از احمق بودنم و ساده بودنم خیلی جاها نتونستم حق خودمو بگیرم . دوستای بدی انتخاب میکردم که هیچ ارزشی نداشتن . دوران دانشجویی ماشین زیرپام بود اما یه مش دوست بدردنخور و سواستفاده گر داشتم .
همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................! قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................! قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞