2777
2789
عنوان

بزرگترین اشتباه زندگی تون چی بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا . حالا این چندسال از عمرمون که گذشت کجاها رو دیدیم ؟ کجاها عمیقا احساس رضایت درونی و خوشبخت ...

من که به شخصه هیچ جا نداشتم این احساسو

الان مثلا ی تازه عروسم ولی هیچ شباهتی به عروسا ندارم

واقعا خیلی حسو حالم بده 

کاش کلا نبودیم😅

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
من که به شخصه هیچ جا نداشتم این احساسو الان مثلا ی تازه عروسم ولی هیچ شباهتی به عروسا ندارم واقعا ...

به قول یکی که میگفت ما اومدنمون به این دنیا دست خودمون نبود یکی دلش بچه خواسته ما رو زوری هل دادن تو این دنیا

به قول یکی که میگفت ما اومدنمون به این دنیا دست خودمون نبود یکی دلش بچه خواسته ما رو زوری هل دادن تو ...

کاش اینطوری زوری باشه

اگه زوری باشع انتخاب زندگی خیلی خوبه ولی اگه انتخابی باشه چی؟؟ 😂😂

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞