2777
2789
عنوان

عقد كرونايي

237 بازدید | 31 پست

سلاام ميخوام عقد كنم بعد محرم و صفر ايشالله ولي به خاطر كرونا نه جشن عقد دارم نه نامزدي بله برون هيچي ندارم...عقد هم فقط مامان باباي من و نامزدم هستيم همين

به نظرتون چي كار ميشه كرد كه يه روز خاطره انگيز بشه برامون؟؟! چه پيشنهادي دارين ك نريم خونه بعد عقد؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید اتلیه کلی عکس و فیلم بگیرید

بعدشم باغ اجاره کنید

خوشبخت بشید عروس زیبا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

مبارک باشه😍

برید رستوران 😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

تا دوماه دیگه انشالله کمتر بشه و واکسنشو بزنیم راحت یه مراسم توپ هم شما بگیرید

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

اگه طبیعت بکر دارین تو اطراف شهرتون برین اونجا عکاسی،

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
انشالله  ارزومه خدایی  منم عروسی مو بگیرم😁😁

انشالله

انشالله

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤