2777
2789
عنوان

شوهرمو اذیت میکنم

820 بازدید | 33 پست

اوایل رندگیمون خیلی رفتارمون عالی بود ولی خانواده همسرم خیلی بهم بدی کردند،خیلی

و اینقدر اونها بدی و من با سکوت و تحمل کردن که شاید درست شدند و بخاطر همسرم تحمل کنم ولی اونها هنوز که هنوزه ذات بدشون رو کنار نزاشتن

قبلا همسرم طرف منو میگرفت،اینقد بدی خانوادشو گفتم،درواقع دردل و گریه و یادآوری رفتارهای بد اونها

که شوهرم خسته شده

شما بگید چه کنم،میدونم خوب نیست از خانواده مرد پیشش بدی بگی ولی واااقعا دلمو شکوندن،واقعا درحقم خیلی ظلم و بدی کردن،نمیتونم ببخشمشون،اصلاااا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3732062/نی-نی-یار-جان-میشه-لطفا-بیای

استاتر جان میشه لطفا برا تاپیکم گزارش بزنی، برا ارامشت حمد میخونم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3732062/نی-نی-یار-جان-میشه-لطفا-بیای

استاتر جان میشه لطفا برا تاپیکم گزارش بزنی، برا ارامشت حمد میخونم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بسپارشون به خدا .خدا همه ناراحتی و گریه هاتو میبینه من خودم ازدواج نکردم هنوز ولی خیلیا اذیتم کردن حرف هاشون و کاراشونو و حقیر کردنمو یادم نمیره .سپردمشون به خدا .

ادم مگه میخواد چقدر زنده بمونه که بخواد به خاطر اینا ناراحت بمونه زندگی ارزش فکر کردن به اینا هم نداره 🤗🤗🤗🤗

افراط کردی دیگه متاسفانه

بله ولی خب مجبورم وقتی میبینم همگیشون دست ب یکی میکنن تا رابطه منو همسرمو بهم بریزن و همسرم بیشتر جذبشون میشه و میره طرفشون حالم بد میشه و رو خودش خالیش میکنم

همیشه هم جلو چشمم هستن میبینمشون تن و بدنم میلرزه از یادآوری رفتارهای بدشون

نگو جانم حالا که خودت مشکلتو میدونی هیچ چیز بهش نگو هیچی بدتر از زنده کردن خاطرات بد گذشته نیست ببخشید انگار داری توی سطل آشعال دنبال چیزی میگردی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

نبخششون و ازشون دوور شو عین من

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
وای خدا این سیاست جاری من 

عزیزم درستش همینه. یکی دوبار که شکایت کنی مرد دیگه خسته میشع. زشته برن با خانوادشون دعوا کنن. اصلا خوب نیست. وقتی هست میبینه احترام شما را و هرچی اونا شکایت کنن حرفشون باور نمیکنه چون یه چیز دیگه داره میبینه. 

سلام دوستان 

من دانشجوی پرستاری ام یه پیج زدم که اطلاعاتی که همه باید بدونن در مورد بیماری ها ،داروها و نگهداریشون اقدامات اورژانسی تو بیماری ها رو قرار میدم 

ممنون میشم پیجم رو فالو کنینstudent_ajums

ممنون میشم واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین