2777
2789

من اینجوری درست میکنم یه عالمه پیاز و رنده میکنم تفت میدم اخرای تفت یکم سیر رنده میکنم اضافه میکنم ادویه ها و رب میزنم هویج و بامیه و گوشتم اضافه میکنم اب جوش میریزم و تمام

❤kurd❤راضی ام به رضات دخترم و به خودت میسپارم

گوشت‌گوسفندی‌درشت‌درشت‌خورد‌کن

‌‌باپیازتفت‌بده‌رب‌‌اندازه

یه‌‌نصف‌قاشق‌بزن..

.آب‌بریزروش‌بزارچندساعت‌بجوشه‌بپزه

زعفرون نمک...چوب‌دارچینم‌بریزتوش....

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی عالمه پیاز خورد کن. البته ریش ریشی.  تفت بده سبک بشه . 

دارچین و ی حبه سیر بنداز توش. ادویه فلفل سیاه بزن ی کوچولو زردجوبه. گوشتام بریز تفت بده. ی کوچولو اب بریز . . بزار بپزع . اخزش رعفرونو بزن 

گوشتتو با پیاز سرخ کن،ادویه هارو بزن،رب بزن،بعد اب داغ بریز و نصف استکون زعفرون بزار بپزه.هیم بهش سربزن تا ابش ته نره.اخرای ابشو نگه دار برای کنار غذا،وقتی که غلیظ میشه ابش

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،

من پیاز و‌فقط پوست میکنم 

با چند حبه سیر 

بعد با گوشت و یک لیوان اب جوش و نمک و فلفل شعله کم 

خود گوشت میپزه اب می اندازه و بعد ک قشنگ قشنگ پخت پیاز و سیر و در میارم میکوبم یکمم زعفرون دم کرده و له شده پیاز و سیر رو اضافه میکنم 🤷🏻‍♀️

طراح داخلی و دکوراتیو . @karostudioo

پیاز رو خورد کن با یکی دو حبه سیر گوشت رو هم اضافه کن اینارو باهم قشنگ تفت بده بعد زردچوبه و فلفل سیاه و یکم دارچین و زعفرون بهش اضافه کن و ابجوش بریز بزار بپزه آخر هم نمک بریز

من رب نمیزنم خوشم نمیاد 

و اینکه من دارچین و زعفرون زیاد میریزم از بوی گوشت خوشم نمیاد

این ماه دیگه ...

من با ماهیچه یا گردن دوست دارم و درست میکنم گوشت استخوانی خوشمزه تره

پیاز خلالی و یکی دو هفته سیر خرد میکنم یه تفت با گوشتها بعد نمک خوشنمک خوشمزه تره کمی فلفل دارچین ومیخک و جوز هندی یه نیش قاشق بعد هم میزارم کامل بپزه تا ابش بشه یه استکان 

خدایا ممنونم اینقدر دوستم داری...عاشقتم من که....