2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 15 پست

سلام  با ۴ ۵ روز تاخیر بتام ۶۲ بود...از قبل از ازمایشمم لکه بینی داشتم...رفتم دکتر بهم شیاف فرتیژست ۴۰۰ داده استفاده میکنم...الان گاهی خونریزیم کم میشه گاهی وقتام میاد...هفته ی پنجمم ،۵ هفته و ۳ روزمه....

باید شنبه تیتر بتا بدم باز...کسی بوده بچش براش مونده باشه و سالم باشه ؟؟؟ دکتر منو ترسونده گفته سقط میشه😔😔😔توروخدا دعا کتید برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله میمونه برات.بعضی ها اوایل بارداری لکه بینی دارن.مثل خواهر شوهر من.اما من خودم ۲ماهم بود،خونریزیزی کمی داشتم بعد شدید شد و سقط شد.اما بعد فهمیدیم همسرم واریکوسل داره.

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
توکلت فقط بخدا باشه. اگه بچت عمرش ب این دنیا باشه صدتادکترم ک بگن سقط میشه سرجاش میمونه. دیدم ک میگم ...

با ذوق رفتم‌پیش دکتر،تا گفتم‌لکه بینی دارم گفت بتات بالا نره سقط میشه...برام دعاکنید... همش دست به دامن خدام کمکم کنه...نمیدونم‌چرا کلا قطع نمیشه لک و خون

با ذوق رفتم‌پیش دکتر،تا گفتم‌لکه بینی دارم گفت بتات بالا نره سقط میشه...برام دعاکنید... همش دست به د ...

عزیزم برات دعا میکنم بچت بمونه برات،تو هم حامله ای برای من از ته دلت دعا کن این ماه باردار بشم توروخدا. خسته شدم....

همش استراحت مطلقم...بعد از یسال تلاش و انتظار خدا بهمون بچه داده ولی همش لک و خونریزی دارم...

منم از دیشب اقدامم،دکترم گفته از جات بلند نشو.۱هفته استراحت کن.انشاالله خیره برات.به چیزای بد فک نکن.قران بخون

منم از دیشب اقدامم،دکترم گفته از جات بلند نشو.۱هفته استراحت کن.انشاالله خیره برات.به چیزای بد فک نکن ...

انشالله خدا دلتو شاد کنه بزودی،مادربشی...

نگرانم.همش درحال ذکر و دعا و قران...