2777
2789
عنوان

رازدار بودن یک روانشناس!

496 بازدید | 23 پست

سلام 😊 

ببخشید میخواستم بدونم روانشناس ها رازدارن؟؟ یعنی من الان برم پیش یه روانشناس و مشکلات خودمو بگم نمیره به مادرم بگه؟؟ چون من میخوام با مامانم برم ولی خب فقط خودم برم تو اتاق و مامان نیاد تو 

مثلا امکان نداره یه روز صداش کنه و در مورد من باهاش حرف بزنه و چیزایی که گفتم رو بگه!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اونقدر بی عقل نیست ک بهش بگو نمیخام مادرم بفهمه و من دارم ب شما اعتماد میکنم امین هستن

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

عزیزم اولین قانون روانشناس بودن ، رازدار بودنه .

مطمئن باش هیچ وقت حرفاتو به مامانت نمی گه

البته به یه روانشناس معروف مراجعه کن

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

عزیزم من خودم  دانشحو روانشناسی هستم ... مهمترین ویژگی یک رواانشناس راز دار بودنشه... شما اولین جلسه نمیحواد  خیلی وارد جزییات شید  وقتی مطمعان شدید از راز دار بودنش بعد میتونید مشکل اصلیتو مطرح کنی ولی خیالت راحت روانشناس خیلی فرق دارع با مشاوره مدرسه ..

امیدوارم همینطور باشه  خیلی ممنونم جواب دادی دوست عزیزم😊🌹

قطعا همینطوره اگر راز بیمارشون را ب کسی بگن ک دیگه کسی نمیره پیششون خیالتون راحت.خواهش گلم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
عزیزم اولین قانون روانشناس بودن ، رازدار بودنه . مطمئن باش هیچ وقت حرفاتو به مامانت نمی گه البته ب ...

ایشالا همینجوری باشه 

تهران یا تبریز‌ یا ارومیه کسی رو نمیشناسین شما؟؟ 

در ضمن خیلی مچکرم وقت گذاشتین جوابمو دادین خاله ریزه جانم 😊

[QUOTE=150490207] عزیزم من خودم  دانشحو روانشناسی هستم ... مهمترین ویژگی یک رواانشناس راز دار بودنشه... شما ...[/QUOTEمرسیییی خیالمو راحت کردین دوست جانم :) 

اره اول نباید وارد جزییات بشم درسته 

ممنونم لطف کردین جواب دادین 🌹🌹❤️❤️

چه خوووب پس خیالم راحت باشه  مرسی از شما😊

خواهش میکنم . به نظرم اگه زیاد راحت نیستی مثل من نتی مشاوره کن یه سایتی هست اسمش یادم رفته بخای بهت معرفی میکنم رواشناسان معرفی میکنن  و شما هرجور دوست داشته باشی حرف میزنن یعنی نتی یا تلگرام یا واتساپ یا تلفنی

ا
خواهش میکنم . به نظرم اگه زیاد راحت نیستی مثل من نتی مشاوره کن یه سایتی هست اسمش یادم رفته بخای بهت ...

واقعاااا؟؟؟ خوبه؟؟؟ چقد وقت میزارن؟؟ بعد هزینه هاش چطوریه؟؟ کیفیت حضوری رو داره؟

واقعاااا؟؟؟ خوبه؟؟؟ چقد وقت میزارن؟؟ بعد هزینه هاش چطوریه؟؟ کیفیت حضوری رو داره؟

اره عالیه . البته اون مشاوری که من باهاش حرف میزنم خیلی عالیه 99000 برای نیم ساعت چتی ولی دکتر من حدود ی ساعت باهمین مبلغم جواب میده و پولکی نیست خدایی . خیلی هم باحوصله  و ارام گاهی وقتها شده ساعت 12 شب برام مشکل روحی پیش اومده جواب داده . 

ا