2777
2789
عنوان

بورس

128 بازدید | 14 پست

سلام

اوضاع بازار به هم ریخته شده و طوری داره هر روزمنفی میخوره که داره سودهای داده شده رو میگیره و اگه این روند بخواد ادامه پیدا کنه وارد اصل پولم میشه. و از اونجایی که میگن صبر و اصلاح لازمه بازار بورس . منم صبر کردم 

اما با توجه به تجربه تون ممنون میشم راهنمایی کنید که بهتره شنبه خروج بزنم یا نه بازار برمیگرده و نگران نباشم 

سهام خودرو و شپنا دارم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

البته با توجه به اخبار و رسانه ای شدن بورس و وارد شدنش بحثش به مجلس و اینکه روحانی هرروز درباره بورس بحث میکنه و تشویق میکنه

از یه طرف دلم قرص میشه که حداقل ریزش 92 تکرار نمیشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من15 ساله تو بورسه ، میگه نگه میدارم خودم اصلا نمیشناسم بازارو

همیشه این موقع از سال ی سری ریزش داره،؟؟؟

سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال می‌کنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
همیشه این موقع از سال ی سری ریزش داره،؟؟؟

راه پارسال هم مهرماه بازار منفی شد زمان شهادت سردار سلیمانی  حدود دو هفته منفی خورد  ولی بازم اوضاع بهتر شد  امیدوارم زود تر جمع شه بیشتر ضرر نکنیم

راه پارسال هم مهرماه بازار منفی شد زمان شهادت سردار سلیمانی  حدود دو هفته منفی خورد  ولی ب ...

انشاءالله

شما خودتون چکار میکنید؟

خروج یا صبر؟؟

خودرو از زمانی که باز شد از ۵۸ تومان ۶۰۰ رشد کرد و شما تو سود خوبی هستی تقریبا ۱۰ برابر شده ارزشش تا زمان اعمال آی تی اف سوم بیشتر از هزار میشه شپنا هم سود خوبی داده  و اگه پذیره نویسی  آی تی اف دوم سول شه بازم صف خرید میشه   خداکنه  زود تر بازار برگرده...

خودرو از زمانی که باز شد از ۵۸ تومان ۶۰۰ رشد کرد و شما تو سود خوبی هستی تقریبا ۱۰ برابر شده ارزشش تا ...

خودرو ته سودش مونده من از اول که ورود نکردم

ولی شپنا 50درصد سودم هنوز مونده

انشاءالله شما خودتون چکار میکنید؟ خروج یا صبر؟؟

من  حد ضرری که دارم یکشنبه می خوره و اگه برنگره مجبورم بفروشم ولی صبر بهتر شهادت سردار سلیمانی من اصل پولم نصف شد ولی وقتی ارو م شد پولم برگشت و سود خوبی کردم هرچی روزی مون باشه توکل به خدا

من  حد ضرری که دارم یکشنبه می خوره و اگه برنگره مجبورم بفروشم ولی صبر بهتر شهادت سردار سلیمانی ...

خوب حد ضرر منم برای خودرو فعال شده تقریبا یعنی شنبه ردش کنم؟