2777
2789
عنوان

بچه هاکمک

72 بازدید | 10 پست

سلام ،فلش رووصل کردم به گوشی فیلم داشتم که ازجشن های خواهرم گرفته بودم اسمشونوعوض کردم حالاهرکاری میکنم میگن این فایل بازنمیشود😭چکارکنم؟چه فایلی دانلودکنم که بازکنه😭😭😭😭توروخوداکمکم کنید.خواهرم روفیلم هاش حساسه😭😭😭😭

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!

توروخودازودجواب بدین😭😭😭😭

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وصل کن به کامپیوتر اگه فایلی توش نبود ریکاروریش بکن

ریکاوری بالامیاره؟

اگه فایلاش پاک شده باشه ولی اگه فلش کامل سوخته باشه دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد

اسم فایل هست فقط میزنه این فایل بازنمیشه ازبازاریاگوگل پلی دانلودکنید.میزنم هیچی نمیاد

با گوشی نمیشه با کامپیوتر باید برید

بسیاربسیارسپاسگذار،بابت وقتی که برام گذاشتین💐