2777
2789

من اول رژ قرمز زدم.ازصبح تاشب نخورد ولی چون شب همیشه پیشش میخوابیدم شیر میدادم. سه شب شیردادم ولی شب چهارم باکلی گریه وکمک همسرم به کلی از شیر گرفتمش

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من بچه شو تدریجی از شیر گرفت 

اولش فقط برای بچش داستان تعریف کرد که کسایی که بزرگ شدن دیگ شیر نمیخورن و...

و اینکه اولش چند روز ظهره شیر نداد بهش بعدش یک هفته صبح ها شیر نداد در کل یک ماه  ،یک ماهو نیم طول کشید تا کامل از شیر بگیره 

نه خودش اذیت شد و نه بچش ،خیلی خوب و راحت کنار اومدن 

نه چسبی زد و نه ربی و ..... کاملا عاقلانه

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
آره منم مشکلم بی تابی شبانه ست طول روز اصلا نمیخوره دیشبم دیدم خیلی گریه میکنه دادم دیگه 

حداقل یک هفته همینه همش گریه بچم نه تنها شب با شیر میخابید  شش و هفت صبح هم همیشه میخاست،  شبا و صبحا فقط کارش گریه بود و کار من بغل کردن و آروم کردن 

اگر زندگی مرگ است و مرگ زندگی پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
آره منم مشکلم بی تابی شبانه ست طول روز اصلا نمیخوره دیشبم دیدم خیلی گریه میکنه دادم دیگه 

شبا قبل اینکه بخوابه بچه رو کاملا سیر کن 

که بدونی بیدار میشه بخاطر گشنگی نیستش 

بعدش که بیدار شد بهش آب بده تو شیشه 

کم گم کنار میاد 

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
شبا قبل اینکه بخوابه بچه رو کاملا سیر کن  که بدونی بیدار میشه بخاطر گشنگی نیستش  بعدش که ...

آره دیشبم بهش سوپی که خیلی دوست داره دادم 

لج‌کرده بود آبو میدید جیغ میزد 😅

حداقل یک هفته همینه همش گریه بچم نه تنها شب با شیر میخابید  شش و هفت صبح هم همیشه میخاست،   ...

آره دقیقا الان از هفت پاشد شیر خواست یعنی یه هفته صبحها هم ندادین عادت کرد بعدش؟

آره دقیقا الان از هفت پاشد شیر خواست یعنی یه هفته صبحها هم ندادین عادت کرد بعدش؟

آره سختیش یک هفته ست بعد براش عادت میشه من سرپا لالایی میخوندم میخابید بیدارمیشد شیر میخاست باز سرپا بعد دو سه روز حتی مستقیم نمیگفت شیر میخاد فقط بد اخلاقی و گریه میکرد

آره سختیش یک هفته ست بعد براش عادت میشه من سرپا لالایی میخوندم میخابید بیدارمیشد شیر میخاست باز سرپا ...

آره دقیقا اینم فقط گریه میکنه 

سنگینم هست 😅 

پس ادامه بدم امروز واقعا شیرمم کم‌شده خیلی سبک شدم 

ممنونم

من اول به مرور از شیر میگرفتم روز نمیدادم صبح و شب توی خاب حتمن باید میخورد دیدم اینجوری فایده نداره فک میکنه همیشه هست و با گریه به هدفش میرسه تصمی م گرفتم یهو از شیر بگیرم سختیش یک هفته بود روش چسب زخم زدم باور کرد زخمه 

منظورم واسه بغل کردن سنگینه از کت و کول میفتم 🥴

آره دقیقن منم از کت و کول میفتادم جالب اینجاس شوهرم میومد بغل کنه کمک کنه جیغ میزد که فقط بغل مامانو میخام