2777
2789
عنوان

خدارو برام صدا بزنید جوابمو نمیده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست
لطفا با اون دل پاکت برام صلوات بفرس برای همسرم بفرس نیازمندیم به دعا هاتون ممنون میشم هرتعداد که می ...

الهی ک خدای مهربون الساعه الساعه گره از کارت باز کنه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دارم درد زایمان میکشم

از ته دلم برات دعا میکنم

به خواستت برسی و حضور خدارو حس کنی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اتفاقا تو برای من دعا کن لطفا چون دلشکسته دعاش مستجابه😔😔😔  اللهم صل علی محمو وآل محمد وعجل ...

الهی ک ب حق حال الانم خدا گره از کارت باز کنه

اللهم صل علی محمد و ال محمد

الهی ک خدای مهربون الساعه الساعه گره از کارت باز کنه  اللهم صل علی محمد و ال محمد

توام همینطور ...الهی به حق فاطمه زهرا و امیرالمومنین هرچی از خدا میخوای بهت بده بحق قران 

خدا دل عزیزاتو شاد کنه  

ممنونم عزیزم به همچنین...😘😘

خدا خیلی از اونی که ما فکر میکنیم مهربون تره مطمئن باش بهترینها رو برات در نظر گرفته یکم صبر و ایمان داشته باش و تسلیم خدا باش.هر انسانی تو دوره های مختلف زندگیش صیقل میخوره مثل یه الماس زیبا.به روزهایی که با زیبایی تمام مثل یک الماس زیبا از زندگیت لذت میبری نزدیکی😘😘😘😘

عزیزم من دارم درد زایمان میکشم از ته دلم برات دعا میکنم به خواستت برسی و حضور خدارو حس کنی

الهی ک قربونت برم،، خدا بهترین بچه رو برات هدیه کنه

عزیزاتو برات نگه داره 

الهی ک دردت الان تموم بشه و نی نی نازتو ببینی

ممنونم عزیزم به همچنین...😘😘 خدا خیلی از اونی که ما فکر میکنیم مهربون تره مطمئن باش بهترینها رو بر ...

چقد حرفات قشنگ بودن 

دلت همیشه شاد ،، غمگین نشی ب حق عزیز زهرا