2777
2789
عنوان

سلام بچم دوماهشه یبوست شدید داره توروخدا بگید چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 21 پست
انجام دادم امروز بهش روغن زیتون دادم گفتم شاید بهترشه نشد

پسر من وقتی نوزاد بود ،دوسه روز شکمش کار نکرده بود مامانم گفت چند تا قاشق نبات داغ بهش بده شکمش رو هم با روغن زیتون ماساژ بده ،چند ساعت بعد مشکل حل شد 

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
پسر من وقتی نوزاد بود ،دوسه روز شکمش کار نکرده بود مامانم گفت چند تا قاشق نبات داغ بهش بده شکمش رو ه ...

دخترم نبات داغ میخوره بدتر میشه روغنم تن تن براش میمالم

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من ۴ سالشه یک دفعه و بدون مقدمه دچار یبوست خیلی شدید شد که با بیزاکودیل و پمپ پارافین و روغن کرچک و شربت برگ سنا و هرچی که بگین شکمش کار نمیکرد گاهی اوقات تاده روز شکمش کار نمیکردوخیلی دل پیچه داشت گاهی اوقات تویه روز تمام این داروها رو باهم استفاده میکرد فایده نداشت وقتی دکتر بردمش چندتا بچه دیگه هم بودن دقیقا با همین علایم,اون موقع من به دکتر گفتم شاید کرونا باشه ولی دکتر تایید نکرد و یه پودر داد به اسم کولولاکس و باهمین داروها که گفتم ,حدود ۴ماه بچه ام دل درد  شدیدداشت و یبوست ,بعد به مرور بهترشد

البته شایدبچه شما به نوع شیرخشکی که میخوره حساسیت داره و یبوست گرفته

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

در کنار دارویی که پزشک یا فرد معتمدی بهتون توصیه کرده و به بچه میدید، هر نیم ساعت یا کمتر یا بیشتر، شکم بچه رو مهربون ماساژ بدید. طوری نباشه که ناف ررو درگیر کنه، در بهترین حالت طوری هست که بچه روی دستتون به شکم خوابیده باشه و همونطور شکمش رو ماساژ بدید، پشتش رو هم می تونید ماساژ بدید.

از روغن های سبک می تونید برای ماساژ نی نی استفاده کنید. کلاً ماساژ ملایم، از داروهای شیمیایی یا گیاهی، غیر تهاجمی تر و مناسب تر هست.