2777
2789

من ایده زیاد دارم لامصب پول میخواد ندارم😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تو شهر کوچیکی هستیم تصمیم دارم اگه تونستم از الان کوسن های ایموجی و مدل های دیگه درست کنم تا عید موقع عین بفروشم خیلییی اینجا فروش داره البته اگه به امید خدا تااون موقع این مریضی لعنتی بره

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

بگو ایدت خوب باشه میخرم ازت 

من برا کارایی که خودم مهارت دارم ایده دارم عزیزم بدون پول هم بهت میگم اگه مشتاق باشی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بری یه معاونی وزیری و (کلا ی مسئولی بشی حتی تو ی داهات دورافتاده تو ایران ) 

کمه کم ثانیه ۱۰ میلیارد میاد حسابت 😁

راه غیر از اینم نیست 

گشتم نبود نگرد نیست 😐😑😂🤣

فان#  

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
میشه به من بگی

ایده های من برای کارای هنری و دستی هست اگه بلدی و از هنر سررشته داری بگم

ایده های من برای کارای هنری و دستی هست اگه بلدی و از هنر سررشته داری بگم

من رشته م طراحی دوخت بود الانم خیاطیم خوبه.اما اینکه بخوام کارگاه بزنم واسه مردم سفارشی بدوزم دوست ندارم.نمد دوزی هم بلدم

اما شما هم بگو شاید به دردم خورد

من رشته م طراحی دوخت بود الانم خیاطیم خوبه.اما اینکه بخوام کارگاه بزنم واسه مردم سفارشی بدوزم دوست ن ...

این خیلی خوبه من یه پیج فالو کردم مثلا چیزای جینگول میدوزه مثل تل ، مثل ساق دست ، مچ بند و اینا عالیه کاراش کلی هم فروش داره خود خانومه میگه الان که شروع کردم ۴ تا هم زیردست دارم کمک حالمن یعنی خیلی کارش گرفته خواستی بهت بدم پیجشو ببین،

میتونی از کارای پاپیه ماشه هم بسازی و تابلو و جواهرات و مجسمه و گلدون اینا بسازی کار جذابیه و یا اینکه میتونی طراحی رو بشقاب های سفالی و ماگ انجام بدی همشونو بخوای پیج دارم بهت بدم نگاه کن کاراشونو به چه صورت انجام میدن

این خیلی خوبه من یه پیج فالو کردم مثلا چیزای جینگول میدوزه مثل تل ، مثل ساق دست ، مچ بند و اینا عالی ...

آهان

پیج خانومه رو بگو.بقیه شو علاقه ندارم

یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده.یعنی واقعا کسی هست که از یه شهر دور خرید اینترنتی کنه؟اونم برای یه ساق دست؟

آهان پیج خانومه رو بگو.بقیه شو علاقه ندارم یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده.یعنی واقعا کسی هست که از یه ...

آره چرا که نه میدونی ساق دست معمولی نیست اونقدر خوشگلن صبر کن پیجشو بدم خودت ببین