2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

278 بازدید | 24 پست

سلام خدمت همگی ببخشید من ی سوال داشتم اگر کسی در دوران نامزدی رابطه زناشویی برقرار کنه یعنی قبل ازخونده شدن صیغه عقد.بعد از اینک ازدواج کردند آیا این زن و شوهر بهم حرام ابدی نمیشوند !؟

😑😐😑😐😑😐نه چرا

گرنباشد چیزکی مردم بازهم گوه میخورند😊😆دهن مردمو نمیشه بست ولی جر که میشه داد گل که میشه گرفت صاف که میشه کرد😁برید کنار ببینم حرفشون چیه😅😂ای عزیزانم لطفا من آنم که رستم بود پهلوان نباشید😁😌همه جور تاپیکی میزنم گیر ندید بچه داری شوهر داری و ....هرچی به فکرم برسه میزنم😂هرکی دور و برم مشکل داشته باشه سوال داشته باشه تاپیک میزنم همه رو هم خودم ج میدم از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم😁😂😃😎مرسی که تا اینجا خوندی ادامه رو هم داشته باش😊نگید لایکم نکن ریپلی نکن پس مثل بز بشینیم نگات کنیم تو سایت گفتگو؟🤔😂بابا شل کن بزا خالی کنیم خودمونو 😂😂😂و آماااااا انقد بدم میاد از اینایی که تاپیک جنجالی میزنن بعد قفل میکنن😂خو یه دیقه مهلت بده حرف تو گلوم میمونه میترکم آخه بشرررر😒و درپایان لطفا بیشعور نباشیم لطفا قضاوت نکنیم قاضی فقط خداست و تو هرکسی رو بر اساس فرهنگ‌ و تربیتت میبینی😉یاعلی😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی بگه من کلمو به کدوم ستون بکوبم فقط 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

من برم یه شات اسید بزنم قبل خواب

شما نمیخواین؟

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

حرام ابدی رو نمیدونم فقط به این نکته دقت کن ک این کار شما رو با عرض معذرن بسیار میگن ز ن ا حتی اگه بعدش عقد کنی

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست