2821
2789

شلفرا.سانسوریا انواعش

99/9/8 قراره یک روز زودتر از بقیه، به ارزوهام برسم 😐😊                                                                                                                                                                                              د

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شرایط نگه داری و ابیاریشم لطفا بهم بگو

آگلونما خیلی سخت جونه اصلا نور نمیخواد تو تابستون هفته ای یک بار زمستون دو هفته یک بار دو تای دیگه نور معمولی می خوان اونام هفته ای یکبار بزنی تو گوگل دقیق بهت توضیح میده

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت متیس که تشکیل شده از مشاوران در زمینه های مختلف که یه دسته از مشاورانشون در زمینه گل و گیاه تخصص دارند. میتونی ازشون در مورد گیاه اپارتمانیت ابیاری اون ،قلمه زدن و کلی چیزای دیگه کمک بگیری  حتما به سایتشون سر بزن

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بانکه در این سایت کلی مقاله در مورد آموزش پرورش انواع گل و گیاه آپارتمانی و... قرار داره همچنین داخل سایتشون آموزش ساخت تراریوم های جذاب وجود داره. خوبی این سایت اینه کهمشاوره گل و گیاه به صورت آنلاینو مستقیم با متخصصان گل و گیاههستش. حتما به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت متیس که تشکیل شده از مشاوران در زمینه های مختلف که یه دسته از مشاورانشون در زمینه گل و گیاه تخصص دارند. میتونی ازشون در مورد گیاه اپارتمانیت ابیاری اون ،قلمه زدن و کلی چیزای دیگه کمک بگیری  حتما به سایتشون سر بزن

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی داره که اطلاعات شما رو در مورد نگهداری گل و گیاهتان بالا میبره. در ضمن در قسمت فروشگاه محصولات خیلی خوبی برای تقویت خاک و گل و گیاه دارند مثلا قطره بامبو برای تقویت ومقاوم سازی بامبو، کود بونسای، کود سه بیست ، و کود هیومیک اسید که تاثیر خیلی خوبی در رشد گیاه داره خوبی این سایت این که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین ورایگان به طور مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.دوستان من یه فیکوس داشتم که هم گرون خریده بودم هم برام با ارزش بود. ولی برگاش شروع کرد به زرد شدن وقتی داشتم داخل ایترنت دنبال مقاله ای میگشتم که علت زرد شدن گیاهم ر و پیدا کنم با سایت جوانه بان آشنا شدم. وقتی وارد سایت شدم کلی مقاله از گیاهان  

از جمله علت و درمان گیاه پتوس، شرایط نگهداری از سینگونیوم در آپارتمان، علت سوختن زرد و خشک شدن برگ انجیری، و کلی مقاله دیگه که مربوط به گل و گیاه آپارتمانی هست داخل سایتشون بود. در ضمن یه خوبی که این سایت داره اینه که بسته مشاوره داره یعنی میتونید مشاوره چند روزه رو با یه قیمت خیلی کم خریداری کنید و به صورت مستقیم با یک متتخصص گل و گیاه در ارتباط باشید.

تو 10 دقیقه هر گل آپارتمانی که داری رو زنده کن! ساده و رایگان

فقط کافیه عکس گلت رو به @drblom ارسال کنی

دکتر بلوم بهت میگه:

🛑مشکلش چیه؟

🥀چطوری درمانش کنی

🩹چطوری ازش مراقبت کنی

💧تایم آبدهیش چطوره

🏡کجای خونه اگه بزاری بیشتر عمر میکنه

اگه هم وقتشو نداری، از سرویس حضوری دکتربلوم میتونی استفاده کنی

blom.land

2825
2823