gollpari مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1194 عنوان میشه برلم یه دعا بکنید 61 بازدید | 11 پست بچه ها من ادم گناهکاری هستم شاید خدا به دعاهام جواب نمیده شماها دعا کنید شاید خدا به حرف شما گوش کرد و فردا این مشکل حل شد اگر حل نشه تمام زندگیمون زیر رو میشه 😭کاش لااقل پدرم بود تکیه گاه میشد برامون 1399/05/23 | 00:49 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gollpari مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1194 تو روخدا دعا کنید من با زبان شما که گناه نکردم شاید خدا به حرفتون گوش کرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
حدیثه1ف2م عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 11727 💕سلام💕دوستان برای استارتر صلوات بفرستید🌷🌷🌷التماس دعا دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
آرمیتا۱۵۹۵ عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 458 ان شالله هر چی خیره سر راهت قرار بگیره و مشکلاتت حل بشه..فقط به خدا توکل کن خودش کارها رو درست میکنه 🌸تدریس خصوصی و آنلاین زبان آلمانی با بهترین قیمت و کارایی🌸
حدیثه1ف2م عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 11727 تو روخدا دعا کنید من با زبان شما که گناه نکردم شاید خدا به حرفتون گوش کرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حالا که دلت شکسته برای منم دعا کن دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
gollpari مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1194 💕سلام💕 دوستان برای استارتر صلوات بفرستید🌷🌷🌷 التماس دعا ممنونم💓
gollpari مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1194 ان شالله هر چی خیره سر راهت قرار بگیره و مشکلاتت حل بشه..فقط به خدا توکل کن خودش کارها رو درست میکنه خسته شدیم گاهی اوقات میگم خدایاا تورو خداا 😭😭فردا مشکل حل بشه
هدیه_الهی1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1679 برات صلوات فرستادم انشالله مشکلت به زودی حل شه دوستان التماس دعا برای منم دعا کنید 😢
یاس_بانو۱۳۶۹ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1194 انشاءالله هرچی خیر و صلاحته برات همون بشهبهترین هارو برات آرزو میکنم۱۴تا صلوات برات فرستادم انشاءالله حاجت روا بشیالتماس دعا اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
gollpari مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1194 انشالله خدا مشکل تک تکتون رو حل کنه ادم شب سرشو با خیال راحت سر بالشت بزاره خیلی ارزش داره
amir23277amir عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 44 انشالله هر اتفاقی رخ داد همچنان به یادت بمونه ک خدا حواسش به همه چیز هست ! -- به امید ظهور امام زمان (عج) صلوات / داروساز
gollpari مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1194 انشالله هر اتفاقی رخ داد همچنان به یادت بمونه ک خدا حواسش به همه چیز هست ! انشالله 🤲