2777
2789
عنوان

تازه عروسم هیچی از دکوراسیون خونه بلد نبستم....خوش سلیقه ها کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 52 پست
عشق من پتوس رو نگفتی ک. گل مهربون و سخت جون

پتوس من فقط تو اب دوست دارم😍 اینایی ک گفتم گلای خاص و گرون بودن ادم دوسه تا گل خاص بخره خیلی به دکوراسیون جلوه میده

😍منتظر اومدن فرشته ی زندگیمم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم تو کابینت‌هات اگه لیوان شیک شربت خوری و استکان بلور چای خوری شیک نداری، بخر برا مهمون خیلی بدردت میخوره، ی جای قاشق چنگال شیکم بخر ک جلو مهمونات چنگال و چاقوت توش باشه، گلدوناتم بستگی داره چی باشه، اگه گلدون بلور داری، گل رز توش بزار یا از این دسته گلای بهم چسبیده نرگس یا میخک و.... برو گل فروشی ببین کدوم بهش میاد، تابلو ها ک مشخصه تابلوهای منظره و... تو پذیرایی رو دیوار میزنی، اگه تابلو آیه الکرسی و یا و آن یکاد داری، دم در بزن

بهترین گلهای اپارتمانی : یوکا، زاموفیلیا، سانسوریا ، شفلرا، آگلونما، نخل شامادورا و اریکا فیکوس، باب ...

کاج مطبق.. پدلانتوس

پتوس..انواع کاکتوس

گل سنگ

کورتون

گندمی

اووو کلی هست😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پتوس من فقط تو اب دوست دارم😍 اینایی ک گفتم گلای خاص و گرون بودن ادم دوسه تا گل خاص بخره خیلی به دکو ...

جفتشو دارم. هرجورش قشنگه

ن اونام همشون گرون انجنان نیستن، شفلرا و آگلونما و چندین نوع سانسوریا رو دارم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کاج مطبق.. پدلانتوس پتوس..انواع کاکتوس گل سنگ کورتون گندمی اووو کلی هست😂😂

سلیقه ها متفاوته من اونایی ک به نظرم خیلی خاص بودن و بیشتر تو طراحی استفاده میشه گفتم وگرنه گل که زیاده عزیزم حق باشماست😍😍❤❤

جفتشو دارم. هرجورش قشنگه ن اونام همشون گرون انجنان نیستن، شفلرا و آگلونما و چندین نوع سانسوریا رو د ...

اره گرون ترین گلا زاموفیلیا، سانسوریا ابلق، بابا ادم هستن

اره گرون ترین گلا زاموفیلیا، سانسوریا ابلق، بابا ادم هستن

سانسوریا ابلق هم دارم. اون دوتا رو نمیدونم. باید سرچ کنم ببینم چیو میگید گرون 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه نکته بزرگترین مبلتو حالا سه نفره یا چهار نفره اینا رو بزار جایه یه دیوار کاملا صاف یعنی کج اینا نباشه بعدم یه تابلو سایز متوسط بالا مبل رو دیوار نصب کن 

این یکی از کاراییه که من خیلی دوست دارم تو خونه خودم انجام بدم 

ترجیحا پرده های خونه هم ساده باشه خیلی جینگول بینگول نباشه

بچه ها کدوم شیک تره 

من اصلا از این مدلا سلیقه ام نیست حس میکنم شبیه همن😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔