2777
2789
عنوان

اصفهانی های عزیز

104 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان گل.بیمارستانی میخوام برای کاشت بچه

که دولتی باشه

اهواز بهم گفتن ۱۵ میخوام بدونم اونجا جاهی هست ارزونتر باشه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشتاق من پرسیدم هزینه پانکچر وانتقال ۷تومن داروها هم که جداست ولی بهشتی دوسه تومن میشه

عالی مرسی از راهنمایتون

من ب ای خواهرم میخوام تاز از دکتر اومد

بهش گفت۳ تومن داروهات میشه

۵ عملت

۵ یه ازمایش باید رو ندفه انجام بده

۲متفرقه

عالی مرسی از راهنمایتون من ب ای خواهرم میخوام تاز از دکتر اومد بهش گفت۳ تومن داروهات میشه ۵ عملت ...

اکه عملی چیزی باشه جداحساب میشه بهشتی اصفهان دولتیه .مرکز مشتاق هم خصوصیه .داروها اکه بیمه داره بعضیاش بابینه هست خیلی از بچه ها هزینه داروهاشون چیزی نمیشه تو تاپیک  میکرواینجکشن بیابپرس

یا رب العالمین
مشکل از کدومشونه؟

والا یک بچه دارن ۱۰ سالشه

ولی بعد ۳ سال که اقدام میکنن با بار اول باردار میشه ولی قلب بچه تشکیل نمیشه مجبور سقط کنه

تا الان۴ بار سقط کرده

والا یک بچه دارن ۱۰ سالشه ولی بعد ۳ سال که اقدام میکنن با بار اول باردار میشه ولی قلب بچه تشکیل نمی ...

میتونه بره مرکزمشتاق یا نگبهشتی یا بره مطب یه دکترناباروری بعد ای وی اف را بره یکی از اون دوتا انجام بدن براش

یا رب العالمین
میتونه بره مرکزمشتاق یا نگبهشتی یا بره مطب یه دکترناباروری بعد ای وی اف را بره یکی از اون دوتا انجام ...

تاز پیام دادم .بر شهید بهشتی

دکتر خوب  توی شهید بهشتی میشناسین که این کاروانجام بدن

تاز پیام دادم .بر شهید بهشتی  دکتر خوب  توی شهید بهشتی میشناسین که این کاروانجام بدن

من دکتر خودم محبوبه رضوانی هست هم بهشتی میاد هم مشتاق ولی دکار نقشینه راتعریفشو زیاد شنیدم.میخوادبازهن تحقیق کنه چون سابقه سقط داره شرایطش فرق داره بپرسه ببینه کدوم دکتر براش بهتره شاید نیاز به ای وی اف نباشه باداروها بارداری کنترل بشه

یا رب العالمین