2777
2789

بعد چهار سال اقدام ب بارداری کردم.بعد 9 ماه حامله شدم.توی چهارماهگی بارداریم شوهرم از 8 متر افتاد الان عملش کردن لگنش از چهار جا شکسته.اولاش ک بیمارستان بود غصه میخوردم میگفتم کاش حامله نبودم و فلان و بسان .ولی الان خدارو شکر میکنم بابت نعمت ب این بزرگی ک بهم داده الهی فداش بشم.چون اگه حامله نبودم حالا حالا ها نمیتونستم بچه دار بشم وقتیم ک دیر اقدام کنی یکم سخت حامله میشی.بعضی وقتا ب این موضوع فکر میکنم میگم واقعا خداروشکر حداقل یدونه بچه دارم ک اگه دیگه بچه دار نشه شوهرم اشکالی نداشته باشه

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
خدارشکر عزیزم

اره خیلی خدارو شکر میکنم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هست اما من طاقت ندارم اخه زندگیم همش مشکل بوده

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

لطفا گزارش بزنید برااین‌تاپیک  لایک کنید

سه تا ایت الکرسی برا سلامتی خودتون و عزیزاتون‌میخونم🙏

.

.https://www.ninisite.com/discussion/topic/4862467/سربازم-دلم-زن-میخواد?page=3

نی نی یار۵عزیز بخدا به پیرمن خانومم😒اسم پسرمه لطفانترکونید کاربریمودوسش دارم مرسی ازسایتتون🌹🌸
شوهر ما که کلا بی خیال میگه من تا زمانی که تو این کشورم بچه ای به این دنیا اضافه نمی کنم 

من اولش میگفتم چقدر بدبختم تو این وضعیت باردارم

خدا براتون حفظش کنه 😍😚😘😗

خیلی ممنون