2777
2789
عنوان

سوال از پسرا و دخترا

278 بازدید | 21 پست

یه سوال دارم پسری که دوستت داره ولی شرایط ازدواج نداره با توجه به اینکه خانواده هامون مذهبین و سنمون کمه و هر دو آمادگی ازدواج نداریم و آشنای ما هم هست چه رفتاری نشون میده ؟ آیا کاملا چیزی نمیگه تا وقتش برسه یا نمیتونه و میگه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو 18

شت🙄

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

قدیم بود چیزی نمیگفتن..الان باشه دختر و پسر بهم زیر زیرکی قول میدن..بعدا باهم ازدواج کنن😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بستگی به طرفت داره.اگه فعلا شرایطش رو نداشته باشه کاری نمیکنه .چون هرچیزی که بگه یه مسئولیتی میاد پشتش و اگه خدایی نکرده نتونین باهم ازدواج کنید شرمنده میشه

🍃🌿🐾

ببین پسر اگه بخوادت ،هر کاری میکنه از دستش نری ...

مثلا اگه شرایط نداره میاد به خانواده ت میگه من شرایط ندارم بهم وقت بدین و ...

تو خودت اگه چیزی را بخوای چیکار میکنی استارتر؟ از دستش نمیدی دیگه ...اونم همینه ...

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
 هر دو 18

تاپیک اولت هفت سال پیش۱۴ سالت بوده😐

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین