2777
2789

بچه ها رفتم دکتر بعد دکترزنان سنو منو دید قرص ید فولیک اسید نوشت منم نمیدونستم این چه نوع قرصیه  الان استرس دارم نکنه واسم بد باشه آخه نپرسیدم تاچندماه قبل بارداری باید بخورم 

فولیک اسید رو باید ۳ماه قبل بارداری تا ۴ماه اول بارداری بخوری 

چیز خاصی نیس  برای درست تشکیل شدن سیستم عصبی بچه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش ربتم دکتر گفتم میخوام اقدام کنم. هیچ مشکلی هم ندارم. واسم آزمایش بنویس تا شروع کنم به اقدام

گفت یک ماه یدوفولیک بخور بعد اقدام کن. هیچ مشکلی هم نداشتم

جدیدا یدوفولیک بجای اسیدفولیک تجویز میکنن میگن بهتره

نگران نباش.

فقط چون توش ید داره حواست باشه که تیروئیدت بالا نباشه

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

نه عزیزم کلا  به همه میگن تا سه ماه باید بخوری تو اینترنت بزنه کمی اطلاعاتت بره بالا

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
آخه ید داره ترسیدم 

اشکال نداره حتما نیاز بوده  که نوشته

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
برای همه میدن برخی دکتر ها به شوهرها هم در دوران اقدام میدن 

مرد هم باید بخوره نیازه