2777
2789
عنوان

همچین پسری ممکنه دیگه خیانت نکنه

82 بازدید | 6 پست

مجازیم راهمون دوره یکبارم حضوری ندیدیم همو 

ولی خب من خیلی دوسش دارم طوری که تصور اینکه یه دختر دیگه حتی انگشتش بهش بخوره دیوونم میکنه و کلی گریه میکنم

بارها شده ی جورایی کات کنیم و برگردیم هربارشم من مردمو زنده شدم اصلا افسرده بودم‌اون روزا

تا اینکه با اکانت فیک امتحانش کردم که دیدم بلهههه به اکانت فیکم پا داد و حتی گفتم قرار بزاریمم تا حدودی قبول کرد💔💔💔من اونموقع بلاکش کردم گفتم‌دیگ‌پیامم‌ نده

بازم ۲ روز بعدش بهم زنگ زد هیچ حرفیم از دعوامون نزد منم به اجبار حرف زدم راجب درس و این چیزا اصلا ب روش نیاورد منم‌نیاوردم گفتم حتما پشیمونه   چون پسر خیلی خوبو نماز خون قران خونی بود اصلا بدی ندیده بودم ازش

الانم برگشته تقریبا مث قبل ولی هنوز یاد خیانتش میفتم حالم بد میشه ، نمیتونمم رهاش کنم چیکار کنم دخترا واقعا هم عاشقشم هم نمیتونم‌ترکش کنم💔💔💔😭💔💔💔💔💔😭😭😭😭

واقعا گول خودتو نزن سخته ولی باید قبولش کنی این اقا بازم میتونه همینکارو کنه شک نن اصلا

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.