2777
2789

سلام بچه ها من یه موضوعیه خیلی ذهنمو درگیر کرده ببینید شما هم تجربه اینو دارید یا دیدید

پسرم خیلی فضوله خیلی زیاد جوری ک ما فکر میکردیم بیش فعاله ولی خب چون زود به حرف اومده بود دکتر گفت اصلا نمیشه مارک بیش فعالی بهش بزنی فقط شیطونه

در عین حال خیلی احساساتیه مدام با عروسکا بازی میکنه بغلشون میکنه مخصوصا ک مدام بهشون میگه نترس بعد یه جوری مثل دخترا عروسکارو بغل میکنه یا جایی میریم بیشتر جذب عروسک میشه تا ماشین و‌ موتور‌ . البته عاشق موتورم هست ولی عروسک بازی میکنه. با توجه به این همه پسرایی ک‌تغییر جنسیت میدن و.... چند وقته نگرانم میگم چرا گرایشش انقد به بازی با عروسک و اینم که انقد اخساساتی بغلشون میکنه نظرتون چیه😶

هم با دکتر مشورت کن هم عروسکارو کلا جمع کن ببین عکس العملش چیه واقعا براش مهمه 

چون اغلب این ترنسا میگن من از بچگی عاشق عروسک بودم 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه س دیگه پس پسر 6 ساله منو چی میگی شبا با ده تا عروسک می‌خوابه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

خواهر بزرگتر از خودش داره ؟

یا با دختر از فامیل هاتون زیاد در ارتباطه؟

پسر منم وقتی بچه بود عاشق عروسک بود ولی الان اینطوری نیست ،بیشتر تحت تاثیر خواهرش بود

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

عروسک و اسباب بازی دیگه واقعا جنسیت خاصی نداره

منم بچه بودم فقط با ماشین و تفنگ بازی می کردم

ورزش مورد علاقم فوتبال بود اما کارتونا هم جنگی و اکشن

الانم کاملا رفتارم دخترانس با اینکه به اون وسایل و فیلما هنوز علاقه دارم

اصلا مهم نیست  پسر من با عروسک و ماشین بازی میکرد  اما تا چهار سالگی میخواستیم بریم بیرون کیف میگرفت دستش و رژ میزد ☺یکی از رز های من رو گرفته بود برای خودش   عاشق رنگ صورتی بود همه چی صورتی میخرید  

هم با دکتر مشورت کن هم عروسکارو کلا جمع کن ببین عکس العملش چیه واقعا براش مهمه  چون اغلب این ت ...

مربی هم داره میگه چون تنهاست اینارو دوستای خودش میدونه

طبیعیه عزیزم . بچه باید با هر چیزی ک دوست داره بازی کنه. بعضی دخترا هم ماشین دوست دارن. من بچه بودم زیاد فوتبال بازی میکردم. 

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.

وا یعنی چه عیب نزار رو بچه 

دختر من کوچیک بود تا گلاس سوم رفت سمت عروسک ا رزو بدلم موند یبار خاله بازی دخترونشوببینم همش تفتگ ماشین باری  ماشین کوچیک تیله توپ اصلا حس دخترونه نداشت