2777
2789

چند روزه دخترم دسشوییشو میگه اما فقط جیشو میگه پی پی نمیکنه گریه میکنه میگه نمیخوام پی پی کنم پوشکم کن بعد کمی تو شلوارش میریزه بنظرتون چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سالو و چهار ماه

چرا انقد دیر پس؟؟

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
از دوسالکی چند بار امتحان کردم نمیگفت مجبور میشدم پوشک کنم

الان دیگ پوشکش نکن دیگ،انقد تند تند ببر دستشویی تا یاد بگیره

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂

باید فرایند مدفوع کردن رو ببینه

با عرض معذرت باید چند بار با خودت ببریش دستشویی

بعدم من به پسرم میگفتم پی پیها میخوان برن خونه شون توی دستشویی خونه شونه مامان و باباشون اونجا منتظرشون باورت نمیشه چقدر این حرفا روش اثر داشت با پی پیاش بای بای میکرد!

باید فرایند مدفوع کردن رو ببینه با عرض معذرت باید چند بار با خودت ببریش دستشویی بعدم من به پسرم می ...

دقیقا منم همینو کارو کردم یاد گرفت