2821
2789

دکتر واسم نوشته

بخورم؟اثرات منفی نداشته باشه؟

اتتهام کم شده از دیروز که انداختم

چیکار کنم به نظرتون؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا اصلا اصلا قرص اعصاب نخور

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
عوارض جانبیش چی بود

فقط اشتهام کم شده

سرترالین که میخورم نیم ساعت بعدش خوابم ولی این یکی همین یه اثر رو روم گذاشته

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
برای چی هست؟

آرامبخش و ضدافسردگی

برای قلبم داده میگه درد قلبت از اعصابه!!!

اصلا اصلا اصلا قرص اعصاب نخور

اخه خیلی دردم قلب میکنه عزیزم بخصوص وقتی عصابم خورد میشه

نمیدونم چیکار کنم😭

پس خدارو شکر برات عوارص نداشته اگه دکترتجویز گرده ادامه بده

فقط تا یک ماه و نیم داده

یوقت عادت نکنم بهشون؟

اخه خیلی دردم قلب میکنه عزیزم بخصوص وقتی عصابم خورد میشه نمیدونم چیکار کنم😭

به خدا افتضاح هست من خوردم 

برای قلب دردت جوشونده های گل گاو زبان و سنبل و طیب و واسطدوس بخور 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
من دو هفته قبل از پریودی وحشتناک افسرده میشم رفتم دکتر برام سه تا قرص صدافسردگی نوشت وقتی عوارضش رو ...

چه عوارضی داشت؟

به خدا افتضاح هست من خوردم  برای قلب دردت جوشونده های گل گاو زبان و سنبل و طیب و واسطدوس بخور& ...

یعنی ممکنه تو این یک ماه و نیم بهش عادت کنم؟چون فقط اندازه یک ماه و نیم بهم داده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز