2777
2789

ما تازه کولر گازی دو تیکه گرفتیم هنوز یه ماه نشده، از وقتی که گرفتیم گذاشتیم روی دمای بیستو هشت ولی دستگاه  بیرونی خیلی  استارت میزد همش آف و آن میشد حالا اطرافیانمون گفتن که این دما به کولر گازی فشار میاره و ماهم مجبور شدیم بزاریم روی دمای بیستو چهار با اینکه الان روی دمای خوبیه ولی نمیدونم چرا دستگاه بیرونیش همش ده دقیقه یه بار روشن خاموش میشه خیلی نگرانم کرده واقعا میترسم خراب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اتومات میکنه خودش عزیزم چون دمای ۲۸ یا ۲۴ میرسه خونتون خودش آف میکنه باز گرم شد روشن میشه...من معمولا رو ۲۰ میزارم ۱۸ دیگه خیلی گرم باشه ۱۶ ..خوب نیست مدامم کار کنه 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
😐كجاييد شما كه ٢٤درجه گذاشتيد؟ما دوتاشون رو١٧مث خر كار ميكنن اخر گرمه بذار رو٢٢

اهوازم عزیزم تازه الان خونه عین یخچال میمونه نمیشه تحمل کرد اصلا خونمون هفتادوپنج متره