2777
2789
عنوان

ترک پوستی لطفاا بیاین

214 بازدید | 17 پست

کسی میدونه درمانش چیه؟راه حلی دارید؟لطفا بگید خیلی بهش نیاز دارم همه جام شده ترک پوستیی حالم بهم میخوره  ازشون

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!

به مرور سفید میشه

منم باردارم، روی شکمم ایجاد شده

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن بنفشه نارگیل اون یکیو یادم رف 😐😐😐😐 اها اسطوخودوس اینارو بزنی میره لیزر جواب نمیده من تپل بودم قبل ازدواجم و خجالت میکشیدم که یه وقت شوهرم ترک های زشت شکمم رو ببینه و فقط این راه جواب داد 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟
به مرور سفید میشه منم باردارم، روی شکمم ایجاد شده

خوب جاش میمونه من پنج کیلو اضافه وزن دارم پوستمم خیلی نازکه وسط ستون  فقراتم روی سینم پهلوهام شکمم پر شده از ترک

روغن بنفشه نارگیل اون یکیو یادم رف 😐😐😐😐 اها اسطوخودوس اینارو بزنی میره لیزر جواب نمیده من تپل بو ...

منم همین طوریم میترسم کسی بدنمو ببینه

میره واقعا؟چقدر طول میکشه؟چطوری بزنم؟باهم؟

خوب جاش میمونه من پنج کیلو اضافه وزن دارم پوستمم خیلی نازکه وسط ستون  فقراتم روی سینم پهلوهام ش ...

اکثر خانمها بعد از بارداری اطراف کمر و شکمشون دارن.

من حتی روی بازوهام هم دارم.

ولی روی بازوهام سفید شده و معلوم نیست.

بهش فکر نکن.

به نظرم درمانی نداره

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

منم همین طوریم میترسم کسی بدنمو ببینه میره واقعا؟چقدر طول میکشه؟چطوری بزنم؟باهم؟

اره میره مال من ۵ ماه طول کشید نارگیل هم خاصیت سفید کنندگی داره و عالیه 

ببین روی جاهایی که ترک هست نیزنی اونقدر ماساژ میدی تا اثر روغن نمونه مطمعنم جواب میگیری 

روغن بنفشه نارگیل اون یکیو یادم رف 😐😐😐😐 اها اسطوخودوس اینارو بزنی میره لیزر جواب نمیده من تپل بو ...

منظورتون اینه که روغن بنفشه و روغن نارگیل و روغن اسطوخودوس را با هم ترکیب کنیم و به موضع بمالیم؟؟؟

جالبه نشنیده بودم

منظورتون اینه که روغن بنفشه و روغن نارگیل و روغن اسطوخودوس را با هم ترکیب کنیم و به موضع بمالیم؟؟؟ ...

اره گلم از کشفیات خودم بوده با شناختی که از روغن ها دارم باعث شد یه امتحانی بکنم و جواب داد 

اره گلم از کشفیات خودم بوده با شناختی که از روغن ها دارم باعث شد یه امتحانی بکنم و جواب داد 

ممنونم عزیزم

اگه باردار شدی، در زمان بارداری مدام شکمت رو با روغن زیتون چرب کن که پوست شکمت ترکهای کمتری برداره.

ممنونم عزیزم اگه باردار شدی، در زمان بارداری مدام شکمت رو با روغن زیتون چرب کن که پوست شکمت ترکهای ...

حتما 

اگر خط اخم یا لکه ای روی صورت اذیتت میکنه روغن کرچک غیر خوراکی بزن البته بعد از درمان سیاه میکنه گاهی اوقات و تنها درمانش ماسته به مدت نیم ساعت روی صورت 

اکثر خانمها بعد از بارداری اطراف کمر و شکمشون دارن. من حتی روی بازوهام هم دارم. ولی روی بازوهام سف ...

من  مجردم واین خیلی از اعتماد به نفسم کم کرده

اره میره مال من ۵ ماه طول کشید نارگیل هم خاصیت سفید کنندگی داره و عالیه  ببین روی جاهایی که تر ...

وایییییی مرسی خدا خیرت بدهه 

مخلوطش کنم این دوتارو؟

وایییییی مرسی خدا خیرت بدهه  مخلوطش کنم این دوتارو؟

سه تا شو مخلوط کن اسطو خودوس بنفشه و نارگیل اینا واسه رشد موهم خیلی خوبن