2777
2789
عنوان

هفته ی آینده قیمت طلا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9906 بازدید | 32 پست

من تو صدوپنجاه شروع کردم تیکه تیکه تا چهارصد تومان طلا خریدم هروقت پول دستم بود الان  دیویست و هفتاد گرم طلا دارم اون موقع هم همه بهم میگفتن بالا نمیره من میگفتم نمی‌خوام تا چند سال بفروشم که تا یکسال اینا نمیفروشی بالا می‌ره ولی برای چند وقت کوتاه هیچی معلوم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو صدوپنجاه شروع کردم تیکه تیکه تا چهارصد تومان طلا خریدم هروقت پول دستم بود الان سیصد دیویست و ه ...

سیصدبیست هفت منطورتون؟

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
من تو صدوپنجاه شروع کردم تیکه تیکه تا چهارصد تومان طلا خریدم هروقت پول دستم بود الان سیصد دیویست و ه ...

واقعا چه کار عاقلانه ای کردی من ۱۵۰ گرم طلامو موقعی که گرمی ۱۲۰ بود فروختم 😭😭😭

سبب رونق کفر است مسلمانی ما ....

همیشه محرم یکم طلا و سکه پایین میاد اوایل صفر شروع به گرونتر شدن می کنه

حالا این وسط تحولات سیاسی رخ بده دیگه واسه هیچ کس قابل پیش بینی نیست

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
همیشه محرم یکم طلا و سکه پایین میاد اوایل صفر شروع به گرونتر شدن می کنه حالا این وسط تحولات سیاسی ر ...

اون برای قدیم ها بود 

نه الان 

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
دیویست و هفتاد گرم منظورم اون سیصد اشتب تایپی الان خودم میبینم از کجا اومده

یلحطه مخم هنگ کرد گفتم خدایا سیصد دیوست هفتاد چندتا میشه😂

منم ۲۴۰گرم طلا دارم ک نصفش برمیگرد ب ۱۵سال پیش الان عتیقه است😂

مامانم برا عقدعموم سرویس دخترونه گرفت ۳۰۰تومان هفته پیش کشیدم شده ۳۴میلیون کاش همه پولام داد بودم طلا

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.