بچه ها من برای اولین بار گوشی دارم ی هفتس البته.عموم گوشی دختر عموم ک دوازده سالشه دادن بمن همینجوری وقتی صفحه روشو شکوند.البتع قیمتش اونقدم نیس فک کنم دیویست همون میخریدن ازش ک با کلی منت دادن بمن.خیلی خوشحالم وای امروز اومدم اینجا
بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب ثبت نامو زدم .فوریم وارد نشدم از ظهر دارم میگردم
من وقتی اینجارو پیدا کردم تا یه سال نمیدونستم چجوری ثبتنام کنم😐
خب بالاش نوشته بود دیگه .دوروزه میدیدم امروز گفتم ثبت نام کنم