2777
2789

سلام دوستان من تونت زدم واسه شنود مخفی برنامه spyهست زده یه نرم افزاری هست رو گوشی طرف نصب میکنی فعالسازی میکنی بعد همه تماسهاشو میتونی گوش بدی وهرچی پیام وچت داره هم به جیمیلت فرستاده میشه وقتی آنلاین بشه میخواستم بدونم کسی هست اطلاعاتی درباره شنود مخی دستگاه یا نرم افزار داشته باشه دراختیارم بزاره یه دستگاه یا یه نرم افزار شنود مخفی کسی سراغ داره صددرصد باشه آخه اینایی که تونت هست رو میترسم کلاهبرداری باشه کسی استفاده کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر صورت خانوادگی میتونه شکایت کنه...چند وقت پیش اخبار در موردش یه مستند تهیه کرد بوده .. 

خانوادش خودم وخواهرم هستیم بفهمه هم نمیره شکایت کنه اون مادرش منم خالشم 

پسر که نمیاد از مادرش شکایت کنه

کلی میگم‌بحث با شما نیست انشاالله مشکل شما حل شه...

ولی در دادگاه ۵ دقیقه بری میدونی پسر از مادر شکایت میکنه یا نه...وقتی پای لج میان باشه طرف عصبی بشه هر کاری میکنه...