2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید؟

49 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من همه کارامو نصف نیمه رها میکنم و همش ب خودم میگم زندگیمم نصف نیمه رها میکنم بااینکه خداروشکر هیچ مشکلی باشوهرم ندارم ولی نمیدونم چرا طرزتفکرم اینجوریه من عاشق زندگی و شوهرم هستم ولی حسود دور و برمون زیاده حس میکنم دعا ریختن برامون بااینکه خدایی اعتقادی ندارم تروخدا کمکم کنید 

واقعن فکر میکنی دعا براتون نوشتن؟

اگه مشکلتون رو از دست میدونی یکم قلیاب بگیر از عطاری با سرکه بجوشون بریز ۴ گوشه خونت باطل بشه بذار ب دلت نیاد

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن فکر میکنی دعا براتون نوشتن؟ اگه مشکلتون رو از دست میدونی یکم قلیاب بگیر از عطاری با سرکه بجوش ...

آره خودسرانه فکرای مضخرف میکنم تا تو ی جمعی میریم زود دعوامون میشه سریع تو چشم میایم نمیدونم چکارکنم 

آره خودسرانه فکرای مضخرف میکنم تا تو ی جمعی میریم زود دعوامون میشه سریع تو چشم میایم نمیدونم چکارکنم ...

تو اینکارو کن ک از دعا خیالت راحت شه،من خودم اعتقاد ندارم ولی ی موقع هایی میاد تو سرم تا ی کاریش نکنم آروم نمیگیرم

بعد بقیه بخش های زندگیت رو برسی کن

چند وقته ازدواج کردید؟

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش