2777
2789

بچه ها من با یه نفر بودم و خب خیلی دعوا میکردیم و منم خیلی بداخلاقی میشدم گاهی و اون طرفم دیگه منو نخواست و همه چی رو بهم زد و رفت.

منو از همه جا بلاک کرده و تموم.ازش هم عذرخواهی کردم ولی اصلا براش مهم نبود دیگه.

چندوقت پیش یه وسیله دستش داشتم رفتم ازش بگیرم و پیاده اومد وسیله رو داد دستم و ول کرد رفت.حتی ماشینشو رفته بود خیلی اونطرف تر پارک کرده بود که من نرم.حتی سلامم نکرد.رفتم و بهش گفتم چته و اینا.بعد گفت دیگه با من حرف نزن.ازت متنفرم.به من دست نزن.خیلی ازت بدم میاد.بعد در اومد گفت برو چند ماه به کارهای زشتت فکر کن و هروقت پشیمون بودی و فهمیدی اون موقع پیام بده.

حالا هم کلا از همه جا بلاکم .

یعنی دیگه رفته برا همیشه و اون حرفشم که گفت چند ماه دیگه و از این حرفا به خاطر این بوده که منو از سر خودش باز کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میخوای چن ماه صبر کن دوباره ببین میتونی بری سمتش؟ یا کلا بیخیال شو و خودتو زندگیتو از نو بساز!

اگه تو این مدت بره با کسی دیگه نمیخوامش.

شایدم رفته که انقدر سرد و بد باهام حرف میزد

گلم شاید نتونی فراموشش کنی ولی خب کمتر بهش فک کن 

وقتی بهت گفته ازت متنفره ینی تمومی براش 

سعی نکن کسیو ب زور کنار خودت نگهداری 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿