2777
2789

تایپیک قبلی گفتم پسرم تشنج کردتقریبا  ۴۰روز پیش ولی متاسفانه دیر فهمیدیم..قبل تشنج خیلی حرف میزد اغا اغون میکرد.ولی متاسفانه بعدش دیگ صحبت نکرد..الان وقتی باهاش حرف میزنیم  خیلی تلاش میکنه حرف بزنه ولی نمی تونه لباشو تکون میده ولی اوایی نداره..نهایت یه اِاِِاِیا اَاَاَ ..بگه اونم خیلی کم.الان بچه های چ کلمایی ادا میگن آغا یا بَ بَ میگن؟؟راحت میگن ..پسر من لباشو میاره جلو بهم فشار میده یا زبونش میاره وسط لباش 😔😔از سعی کردنش و نتونستش عذاب میکشم..یه طرفم میگم شایدطبیعی باشه..میشه از حرکات بچه هاتون بهم بگین

پسر من پنج ماهشه انگا امه اینجور چیزا میگه جیغ میزنه خنده ی با صدا 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

۵ ماهگی خیلی آوا سازی دارن عزیزم. اگه تشنج بچت ناشی از عدم تکامل مغز و مخچه و اکسیژن رسانی به مغز باشه مغز اسیب میبینه و بچه دچار تاخیر تکامل و حرکت میشه. باید زیاد کار بشه باهاش. من سالها با بچه های تشنج و اوتیسم و سی پی و تاخیری کار کردم. باید دائم وقتتو بزاری. علت تشنجش چی بوده؟ الان کامل گردن گرفته؟

روانشناسی کودک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ ماهگی خیلی آوا سازی دارن عزیزم. اگه تشنج بچت ناشی از عدم تکامل مغز و مخچه و اکسیژن رسانی به مغز با ...

در اثر تب کرونا تشنج کرد ..دکتر گفت نوار مغزش خوبه ولی لوبل و الان یکماهه داره استفاده میکنه گفت خفیف بوده...

۵ ماهگی خیلی آوا سازی دارن عزیزم. اگه تشنج بچت ناشی از عدم تکامل مغز و مخچه و اکسیژن رسانی به مغز با ...

اره همه چیش طبعی داره پیش میره با صدا میخنده ..گردن کامل گرفته رو شکم میشه الان داره کم کم سینه خیز میره ...دکتر گفت کم کم حرف میزنه ولی من نگرانم چون اواییش خیلی کمه و با سختی و تلاش

اره همه چیش طبعی داره پیش میره با صدا میخنده ..گردن کامل گرفته رو شکم میشه الان داره کم کم سینه خیز ...

عزیزم خدا رو شکر. درخواست دوستی بده کار داشتی زاهنماییا کنم. اگه سینه خیز داره یاد میگیره و غلت میزنه خدارو شکر تاثیرش زیاد نبوده تا قبل دو سالگی هر تاخیریو باید زود بهش برسی و جبران کنی. بعد بهت میگم تمرین نشستن بده بهش

روانشناسی کودک