2777
2789
شما شخصی با اعتماد به نفس، بلندپرواز، مستقل و دارای نگرشی مثبت در کارهایتان هستید. شما به طور ذاتی ی ...

ازاین طالع بینیا هم ب من بگو

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاین طالع بینیا هم ب من بگو

امسال باید جشن بگیرید، زیرا امسال برایتان سرشار از خوشحالی و خوش شانسی خواهد بود. ثروت و خوشبختی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و به دوستان، خانواده و جامعه اطرافتان کمک کنید. هر چه سخاوت و بخشش بیشتری داشته باشید چیزهای خوب بیشتر به سراغتان خواهند آمد. امسال در روز تولدتان آنقدر سرتان شلوع است که وقتی برای اهمیت دادن به روز تولدتان و یا زندگی شخصیتان ندارید. اشکالی ندارد چنین وضعیت هایی همیشگی نیستند و این وضعیت موقتی است. اگر مشغول کار هستید و دارید پول در می آورید مگر راهی بهتر از این هم برای گذراندن روز تودتان وجود دارد؟ همیشه برای جشن گرفتن وقت هست. بعد از پشت سر گذاشتن این مرحله و رسیدن به نتایج دلخواهتان خواهد توانست هرچقدر که دلتان می خواهد جشن و پایکوبی کنید. اگر جای خالی عشق را در زندگی خود احساس می کنید امسال همه چیز تغییر خواهد کرد و حداکثر تا اوایل تابستان آینده نیمه گمشده خود را خواهید یافت

گفتمممم ۲۰ مرداد😐 حالا اگه گفت 

ببخشید حواسم نبود😂

شما شخصی بسیار جاه طلب هستید که همیشه نگاهی رو به بالا دارد و مدام به دنیال پیشرفت و موفقیت هستید. اگر می خواهید اطرافیانتان شما را دوست داشته باشند و از بودن در کنار شما لذت ببرند باید دست از رفتار سلطه جویانه خود بردارید. شما به طور ذاتی یک مدیر و رهبر هستید و انتظار دارید دوستان و همکارانتان هرچه می گویید را بپذیرند، اما این رفتارتان گاهی باعث ایجاد سوء تفاهم و ناراحتی می شود. در سالی که پیش رو دارید برای حفظ وضعیت سلامتی خود باید زمان بیشتری را در طبیعت بگذرانید، اگر نمی توانید خودتان به دل طبیعت بروید حداقل طبیعت را به خانه تان بیاورید و دور و برتان را با گل ها و گلدان های زیبا پر کنید. این کار با حفظ سلامت رمانی شما به سلامت جسمانیتان نیز کمک خواهد کرد. سرمایه گذاری در املاک و مستغلات برای شما بسیار سودبخش خواهد بود. شاید حتی بتوانید پول هایتان را صرف خرید یک خانه ی بزرگتر کرده و هم خودتان از آن استفاده کرده و هم یک سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشید. در سالی که پیش رو دارید مقامات مافوقتان با دیدن صداقت و وفاداری شما و جدیتی که در کارتان دارید مسئولیت های بیشتری را به عهده شما خواهند گذاشت و شما هم به خوبی از پس انجام آنها برخواهید آمد و در نتیجه پیشرفتتان حتمی خواهد بود. امسال عشق شما باید امتحان هایی را پشت سر بگذارد، پس خودتان را خوب آماده کنید. خرداد، شهریور و آذر بهترین ماه های سال هستند

روزانت:توی هر کار و ارتباطی امروز توانایی داری
کافیه صادق باشی و نترس
جسارت داشته باش امروز
کسی به کمکت نیاز داره
حتما بهش برس
خوش بگذرون و با دیگرون مهربون باش

امسال باید جشن بگیرید، زیرا امسال برایتان سرشار از خوشحالی و خوش شانسی خواهد بود. ثروت و خوشبختی خود ...

مرسی عزیزم🌹

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
عزیزم منم میگی متولد ۲ شهریور هستم

شما فرد توانمند، پر انرژی و توانایی هستید، فقط کافی ست که از این ویژگی هایتان نهایت استفاده را بکنید و خودی نشان دهید. امسال همه چیز متفاوت است. اگر چه تلاش های شما نتیجه می دهد اما برخی درها خود به خود به رویتان باز می شوند. شما تلاش های زیادی در گذشته کرده اید و حال لایق بهترین ها هستید. اگر مجرد هستید، دلت تان را باز بگذارید و دوباره به جهان سلام بگویید. هر چه روابط احتماعی تان را بیشتر کنید بهتر است. گذشته ها را رها کنید، هر روز فرصت جدیدی برای شماست که می توانید آینده خود را بسازید. از نظر مالی شرایط بهتری را نسبت به سالهای قبل تجربه می کنید که نتیجه پینشهادی کاری تان است. در ماه اسفند سعی کنید کمی با دقت و صبر بیشتری به کارهای عقب افتاده خود رسیدگی کنید. نگران نباشید هر چه بیشتر بگذرد، سرعت شما در موفقیت نیز افزایش می یابد. بنابراین بی هیچ دغدغه فکری، به جلو پیش روید. آینده ای روشن در انتظار شما است، کافی است مثبت اندیش باشید. بهترین ماههای شما آذر، بهمن و اردیبهشت می باشد.

فال حافظت

چون شوم خاک رهش دامن بیفشاند ز من
ور بگویم دل بگردان رو بگرداند ز من
روی رنگین را به هر کس می‌نماید همچو گل
ور بگویم بازپوشان بازپوشاند ز من
تعبیر:هر عمل خیری که انجام می دهید نتیجه ی خوبی نمی بینید. دستتان نمک ندارد گاهی آنقدر بی طاقت می شوید که می خواهید غیر از شر کار دیگری انجام ندهید شما عمل خیر و صواب خودتان را انجام دهید. خداست که پاداش شما را می دهد. صبر داشته باشید در اینده در عمل شما نقطه ی نجاتی برایتان پیدا می شود که خودتان باور نمی کنید.