شما فرد توانمند، پر انرژی و توانایی هستید، فقط کافی ست که از این ویژگی هایتان نهایت استفاده را بکنید و خودی نشان دهید. امسال همه چیز متفاوت است. اگر چه تلاش های شما نتیجه می دهد اما برخی درها خود به خود به رویتان باز می شوند. شما تلاش های زیادی در گذشته کرده اید و حال لایق بهترین ها هستید. اگر مجرد هستید، دلت تان را باز بگذارید و دوباره به جهان سلام بگویید. هر چه روابط احتماعی تان را بیشتر کنید بهتر است. گذشته ها را رها کنید، هر روز فرصت جدیدی برای شماست که می توانید آینده خود را بسازید. از نظر مالی شرایط بهتری را نسبت به سالهای قبل تجربه می کنید که نتیجه پینشهادی کاری تان است. در ماه اسفند سعی کنید کمی با دقت و صبر بیشتری به کارهای عقب افتاده خود رسیدگی کنید. نگران نباشید هر چه بیشتر بگذرد، سرعت شما در موفقیت نیز افزایش می یابد. بنابراین بی هیچ دغدغه فکری، به جلو پیش روید. آینده ای روشن در انتظار شما است، کافی است مثبت اندیش باشید. بهترین ماههای شما آذر، بهمن و اردیبهشت می باشد.
فال حافظت
چون شوم خاک رهش دامن بیفشاند ز من
ور بگویم دل بگردان رو بگرداند ز من
روی رنگین را به هر کس مینماید همچو گل
ور بگویم بازپوشان بازپوشاند ز من
تعبیر:هر عمل خیری که انجام می دهید نتیجه ی خوبی نمی بینید. دستتان نمک ندارد گاهی آنقدر بی طاقت می شوید که می خواهید غیر از شر کار دیگری انجام ندهید شما عمل خیر و صواب خودتان را انجام دهید. خداست که پاداش شما را می دهد. صبر داشته باشید در اینده در عمل شما نقطه ی نجاتی برایتان پیدا می شود که خودتان باور نمی کنید.