2777
2789
عنوان

توروخدا مراقب حرفاتون باشین....

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 31 پست
بمیرم برات 😔 هر چی میکشیم از احترام زیادی ب یه مشت ادم بیشعوره... ایندفه احترامو بزار کنار. جوابشو ...

خدانکنه عزیزم هر چی میکشم بخاطر سادگیمه

دنیای بی کینه♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزم هر چی میکشم بخاطر سادگیمه

بخاطر قلب مهربونته . فکر میکنی همه مثل خودتن 😔😔😔😔

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بگو هیچ کس دلسوز تر از مادر نیست والا زمان قدیمم مادر شیر نداشت دایه میگرفتن  براش شما هم خیلی ...

والا بخدا زجرشو من کشیدم به دنیا اوردم پدر من درمیاد تا بزرگش کنم یکی دیگه نظرشو میده

دنیای بی کینه♥️
واقعا نمیفهمم چرا بعضیا انقدر بیشعورن حاضرم قسم بخورم تو زندگیم انقدر وقیحانه در مورد کسی نظر ندادم

عقل ندارن دیگه فقط سنشون رفته بالا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیدونم من انقدر دلم صافه دل کسیو تاحالا نشکوندم ولی خیلیا دلمو میشکونن

معمولا واسه همینه ازت سواستفاده میکنن

بخدا همه خانواده و قوم شوهر از زبون من میترسن

چون میدونن ی چی بهم بگن بدترشو میشنون

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
غلط كرده خاله پيرزن، به اونچه آخه، شير خشك بد نيست اصلا نتونستي ديگه منم شيرخشك ميدم  خودمم شي ...

بخدا هر روززز فقط ویز ویز پشت گوش آدم میکنن دلم نمیاد نفرین کنم وگرنه میگفتم سر بچهاشون خدا بیاره

دنیای بی کینه♥️
منم دوتا بچه هامو شیر ندادم حالا مثلا چشون شده لنگاری مادری کردن فقط شیر دادنت باهاشون قطع رابطه کن& ...

اصلا با کسی رفتو آمد ندارم شاید هفته ای پنج دقیقه اونم از کوچه رد میشم منو میبینن ولی بازم دل آدمو میسوزونن 

دنیای بی کینه♥️

عزیزم خاله من هر دو بچش یه قطره هم شیر خودش رو نخوردن الان باهوش و سالم هستن ، یکی رو هم میشناسم که از اول که به دنیا اومد با شیر گاو بزرگ شده ، سالم و باهوش و خوشگله ، خودمم که خیلی دیر شروع به حرف زدن ، راه افتادن و نشستن کردم ،همه به مامانم میگفتن بچت مشکل داره ،اما خب سالم بودم

سعی کن حرف اون بیشخصیتی که زن رو با گوسفند مقایسه میکنه نشنیده بگیری و حتی بهش فکر نکنی در غیر این صورت شان و شخصیت خودت و فرزندت رو زیر پا گذاشتی

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋