2821
2789
عنوان

آخرشم جدا شدیم🙂🙃🖤

587 بازدید | 28 پست

تاپیکش زده بودم جدا میشیم🙂دیدین؟!🙂🖤آره جدا شدیم🙃🙂خدا عشق دومم رو هم از گرفت🖤🙂🙃میدونم خودش ولم نمیکنه میگرده دنبالم تا پیدام کنه🙂🖤ولی این دفه بیاد سراغم میگم دیگ نمیخامت🙃🖤خودم میدونم بهم نمیخوریم نمیرسیم فقد وقتمون داشتیم هدر می‌دادیم🙂🖤این دفه مقصر جداییمون خودم بودم حق میدم شرمندم🙂🙃🖤لطفا نپرسین چرا جدا شدین🙂🖤از اولشم دارم میگم بلخره جدا میشیم🙃🙂🖤جایی واس توصیف جدایی ندارم🙂🖤من دوری عشق اولم تحمل کردم دومی رو هم تحمل میکنم🙃🙂🖤اون لیاقتش بالاتر از منه💔🖤خوشیش آرزومه🙂🖤بره با یکی دیگ ک لبشو پر از خنده بکنه🙂🖤

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗

فازت چیه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

کاش من احمقم جدا شده بودم ازش قبل اینکه اسمش بره تو شناسنامه ام خداااا😭😭

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان اگه ما نخاییم بپرسیم یا تاپیکت رو قفل میکردی یا اینکه تاپیک نمیزدی

آزاریه 😕

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

🙃😊🙂

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

وقتی از اولش میگی جدا میشیم بعید بود غیر ازینم اتفاق بیفته، یه جاش نوشتی مقصرش خودتی، ی جاش نوشتی خدا، 🤦‍♀️خدا چطوری بهتون بفهمونه مقصر تمام اتفاقای زندگیتون افکارتونه، 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 
چرا

چون گوه زد ب زندگیم ب باورم ب عشقم.دیگه هیچ حسی بهش ندارم نمیتونم ازش جدا بشم چون خودم جلوی خانوادم واستادم و گفتم میخوامش ولی حالا مثل سگ دورازجونت پشیمونم کاش خدا خودش کمکم کنه فقط

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃