2777
2789
عنوان

😢😢 بیاین

371 بازدید | 69 پست

من همونی ام که تاپیک قبلیم گفتم که میترسم از بارداری و متاسفانه سه تا بیبی چک امتحان کردم و مثبت شد اما جرعت نکردم اینو به شوهرم بگم 

ما یکساله ازدواج کردیم بنظرم خیلی زود بود و اصلا امادگیشو ندارم و اینکه میترسم برم ازمایش بدم 

ای خدا از هرچی که میترسیدم سرم اومد 

مادر شدن سخته؟؟؟

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووووووی عزیزم 😍😍😍ذوقشو بکن بچه ی اول 😋😋😋بوی تنش بغلش 😗😗 چرا ناراحتییی واقعااا شکر خدا کن دختر 🤗

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

خدایا حکمتتوشکر

این ماه جونم ب لبم اومد امیدواربودم اخرشم پری لعنتی اومد😭😭

بخداموندم توحکمتش

منی ک دوساله منتظرم هرماه دلم میشکنه

اونوقت شمایی ک نمیخوایی....

ای خدا

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

دختر وقتشه

مبارکه

از چیزی نترس.ریلکس باش.خدا بهت بدون دردسر و زحمت بچه داده..شکر کن

ان شا الله خوش قدمه.

میتونی بیبی رو بزلری پیش یه پستونک یا یه جفت گفش و کادو کنی بدی به شوهرت.

دنیا که بیاد میخای بگی چرا اینو زودتر نیوردم.

نه عزیزم سخت نیست اینقده هم شیرینه

من میترسم خیلی زود بود هیچ‌کس به غیررمامانم خبر نداره تازه مامانمم میگ چه خبرت بود اخه هیج کس درک نمیکنه من مقصر نیستم 

وووووووی عزیزم 😍😍😍ذوقشو بکن بچه ی اول 😋😋😋بوی تنش بغلش 😗😗 چرا ناراحتییی واقعااا شکر خدا کن دخ ...

سختمه 

سختمه 

چ سختی ؟ ببین بچه داری نمیگم اسونه ولی انقدر عاشقش میشی ک دیگ سختیا ب چشمت نمیاد

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
من میترسم خیلی زود بود هیچ‌کس به غیررمامانم خبر نداره تازه مامانمم میگ چه خبرت بود اخه هیج کس درک نم ...

اشکال نداره عزیزم به نظرم فرزند یه نعمت از طرف خدا ،شما هم به مامانت بگو حالا اگه خدای نکرده باردار نمیشدم خوب بود،بعدشم همسرت چی میگه این مهمه

خدایا شکر❤
خدایا حکمتتوشکر این ماه جونم ب لبم اومد امیدواربودم اخرشم پری لعنتی اومد😭😭 بخداموندم توحکمتش من ...

کاش جاهامون باهم عوض میشد 

از خدا میخوام خوشحالت کنه و خبر حاملگیتو اول به خودم بدی 

به نظرم نداشتنش سخت تره عزیزم 

خدارو شکر کن خدا یکی از فرشته هاش و بهت داده لذت ببر 

برای منم دعا کن 

تو الان شیرین ترین حس دنیارو داری تجربه میکنی  پس چرا ناراحتی 

حالش و  ببر  مامان جووون 💖💖😁😁

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
اشکال نداره عزیزم به نظرم فرزند یه نعمت از طرف خدا ،شما هم به مامانت بگو حالا اگه خدای نکرده باردار ...

من از همسرم تاحالا در مورد بچه خرفی نزدم 

دوتامون دوس داریم بچه هارو 

ولی هیج وقت نشد که در رابطه با بچه دار شونمون حرف بزنیم 

به نظرم نداشتنش سخت تره عزیزم   خدارو شکر کن خدا یکی از فرشته هاش و بهت داده لذت ببر  ...

مرسی عشقم 

واقعا من از ته دل دعا میکنم برات که حتما به خواستت برسی و مطمعن باش که میرسی 😍😍😍