2777
2789
عنوان

😢😢 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 69 پست
ببین من ۳۷ سالمه دوتا پسر دارم چند ماه پیش حامله شدم خودم میخاستمش شوهرم مخالف بودو سقط کردم یکی ...

خدا نکنه تنت همیشه سلامت باشه این چه حرفیه عمر دست خداس کار بدی کردید که سقطش کردی سقط گناهه من که این کارو نمیکنم 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟
ماه پیش پیازدرمانی کردم این ماه پری منظم شده اوما رونصب کردم برام مشخص کرده این ماه همون روزااقدام ک ...

ایشالا که نتیجه میگیری گلم😍

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه پیش پیازدرمانی کردم این ماه پری منظم شده اوما رونصب کردم برام مشخص کرده این ماه همون روزااقدام ک ...

از دو روز قبل تا دو روز بعدش یعنی 5 روز پشت سر هم اقدام کن شاید اسپرم یا تخمک ضعیف باشه اینجوری نتیجه میده

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه
از دو روز قبل تا دو روز بعدش یعنی 5 روز پشت سر هم اقدام کن شاید اسپرم یا تخمک ضعیف باشه اینجوری نتیج ...

چشم ممنون گلم🌹❤

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
ایشالا که نتیجه میگیری گلم😍

فداتشم ان شاءالله🌹❤

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
بی بلا .. خواهش اجی❤

عزیزی🌹❤

خدا نکنه تنت همیشه سلامت باشه این چه حرفیه عمر دست خداس کار بدی کردید که سقطش کردی سقط گناهه من که ا ...

ای خاهر

اینقدر دعوا کردیم سرش

خیلی حالم بد بود.اینقدر گریه کردما.تا یه مدت افسرده بودم.به شوهرم گفتم گناهش و تاوانش پای خودت‌.نگو که خودم میدونم چه غلطی کردم ولی اینقدر که تو تنگنا و منگنه گذاشت منو ..😔