2777
2789
بخاطر کرونا نرفتم..دوتا کیت زدم پررنگ بودن بخاطر کیستم میتونه باشه؟

امکان داره 

ولی اعتماد نکن به بی بی چک 

بی بی چک با شرایط آب و هوا تغیر میکه جوابش 

از کرونا نترس بابا برو آزمایش بده مطمئن شو

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان داره  ولی اعتماد نکن به بی بی چک  بی بی چک با شرایط آب و هوا تغیر میکه جوابش  ...

باشه..فردا برم ببینم چ خبره..ممنون دوستم  

هر بار این درو محکم ببند برو
من پنجاه روزه پری نشدم چن بار بی بی زدم منفی بود الان کیت تخمکگذاری زدم دوتا خط پـــــــررنگ افتاد چ ...

از بده یا چند روز دیگ دوباره بیبی بزن 

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
اره گلم تو مثل من نا امید نشو 😁 من تا ۱۵  روز بیبی منفی میشد کلافه شده بودم🥴

ای جـــــــــــــانم.خدا کنه..صب تعجبی گفتم بزا کیت بزنم ببینم  الان ک پری نمیاد تخمکگذاری دارم چون خیلی ترشح داشتم زدم دوبار تو ساعتای مختلف دیدم تا رسید اون بالا دوتا خط پــــــررنگ افتاد

ای جـــــــــــــانم.خدا کنه..صب تعجبی گفتم بزا کیت بزنم ببینم  الان ک پری نمیاد تخمکگذاری دارم ...

من از کیت استفاده نکردم تا حالا نمیدونم ولی وقتی پریودت عقبه بارداری 

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

عزیزم اومدم جوابتو بدم تاپیک قفل شد ‌

بله به خاطر همون دیشبی قطع شدم😂اونم قطعش کردن 

حالا گفتم نی نی یار وصلم کنه کرد که کرد نکردم مهم نیست کاربری دارم 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
عزیزم اومدم جوابتو بدم تاپیک قفل شد ‌ بله به خاطر همون دیشبی قطع شدم😂اونم قطعش کردن  حالا گف ...

ای جـــــــــانم.فدا سرت..گلم..کاربر خوبی هستی گلم.چن ساله میشناسمت..دوستت دارم