2777
2789

تو سونو مشخص میشه کجاس دیگه

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن ساعت ۱۱ زیر پستانم بود براشمارو نمیدونم دقیقا

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

میدونم عزیز تو سونو نوشته ساعت ۹ پستان ولی خب بهم نگفتن کدوم قسمته.بین دو سینه میشه ساعت ۹ یا قسمت خ ...

عزیزم فقط اومدم بگم اینقدر اسنرس نداشته باش تاپیکاتو دیدم این که چیزی نیست خطرناکم نیست فقط مرتب برو سونو اونم اگر دکتر صلاح بدونه تجربه شخصیم اینه آدم به هر چی فکر کنه جذب میکنه مثبت فکر کن 

(( رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین))
عزیزم فقط اومدم بگم اینقدر اسنرس نداشته باش تاپیکاتو دیدم این که چیزی نیست خطرناکم نیست فقط مرتب برو ...

ممنون خانمی.من فقط دوبار چکار رفتم و ۳ سالی میگذره و خداروشکر گفتن مشکلی نیست.الان دیگه بخاطر فوبیا از بیماری و دوری از خانوادم‌ تو شهر غریب دلم نمیخواد تنها بزم دکتر و چکار.التماس دعا

من یه بار عمل کردم و تازه متوحه شدم که ازاسترس و قهوه ونسکافس الان یه ساله برنامه غذاییمو تغییر دادم رعایت کنی واسترس نداشته باشی خودش خیلی کمک میکنه

عزیز ساعت ۱۱ قسمت داخلی سینت میشد یا به سمت خارج سینت؟

قسمت داخلی سینمه

من یه بار عمل کردم و تازه متوحه شدم که ازاسترس و قهوه ونسکافس الان یه ساله برنامه غذاییمو تغییر دادم ...

اوکی.انشاالله .استرس که هست من فیبروم رحم هم دارم.التماس دعا.انشاءالله بتونم روحیمو درست کنم

قسمت داخلی سینمه

میدونی هربار می رم آرایشگاه بعضی آرایشگرا موقع اصلاح آرنجشون رو می زارم وسط قفسه سینم و درد داشتم.سری آخر خیلی دردم گرفت گفتم به آرایشگر.که بعد اون چند روزی درد داشتم اون قسمت.الان میبینم همون جا یکی از فیبروادنومام بوده.حالا میگم نکنه اون فشار مشکلی ایجاد کرده باشه.میترسم.حتی نمی زارم شوهرم بهم دست بزنه تو این سه سال

اوکی.انشاالله .استرس که هست من فیبروم رحم هم دارم.التماس دعا.انشاءالله بتونم روحیمو درست کنم

انشالله که چیزی نیس منم باتوجه ب این که یه بار عمل کردم وکیست رحم داشتم از بین رفته والان دوباره یه توده دارم تو۲۰ سالگی دیگه فکروخیال نمیکنم استرس بدنو خیلی نابود میکنه خواهش میکنم استرسو کم کنید

میدونی هربار می رم آرایشگاه بعضی آرایشگرا موقع اصلاح آرنجشون رو می زارم وسط قفسه سینم و درد داشتم.سر ...

دکترا میگن بهتره فشارنیاد چون توده تحریک میشه